Η Apple κάνει και πάλι τη διαφορά. Το iPhone SE είναι το πιο δυνατό τηλέφωνο που φτιάχτηκε ποτέ στις 4 ίντσες. Με επεξεργαστή, κάμερα και ασύρματη συνδεσιμότητα που του εξασφαλίζουν κορυφαίες επιδόσεις, είναι το τηλέφωνο που χωρά σε κάθε χέρι.

Το iPhone SE έρχεται με τον πανίσχυρο A9 επεξεργαστή της Apple. Αυτόν που βρίσκεται στην καρδιά των iPhone 6s και θα σε κάνει να βιώσεις μια μοναδική εμπειρία χρήσης, σε συνδυασμό με τις σημαντικά βελτιωμένες (συγκριτικά με το iPhone 5s) ταχύτητες σύνδεσης σε LTE και Wi-Fi ασύρματα δίκτυα. Και όλα αυτά με ακόμα καλύτερες επιδόσεις στον τομέα διαχείρισης της ενέργειας.

Η βασική κάμερα με τον αισθητήρα των 12 MPixels και τις πλέον εξελιγμένες λειτουργίες λήψης θα σου προσφέρει μία ξεχωριστή οπτική στο κάθε τι που βρίσκεται γύρω σου και θα απογειώσει τη δημιουργικότητά σου. Η τεχνολογία Focus Pixel κάνει την εστίαση ακόμα πιο γρήγορη. Ο ειδικά σχεδιασμένος επεξεργαστής ανάλυσης του οπτικού σήματος, το εξελιγμένο σύστημα μείωσης του θορύβου και όλες οι άλλες βελτιώσεις στον τρόπο αποτύπωσης του κάθε καρέ θα δώσουν στις φωτογραφίες σου ποιότητα, λεπτομέρεια και ευκρίνεια που μέχρι σήμερα μόνο από το iPhone 6s έχεις δει.

Φυσικά μπορείς να γράψεις βίντεο σε ανάλυση μέχρι 4K, να τραβήξεις ευκρινέστατες πανοραμικές φωτογραφίες και να παίξεις με την αργή κίνηση που φτάνει τα 240 καρέ το δευτερόλεπτο.

Το iPhone SE είναι μια συμπαγής και ελαφριά συσκευή. Κατασκευασμένο από αλουμίνιο, με το γνωστό εξαιρετικό φινίρισμα των συσκευών της Apple και το αξεπέραστο ντιζάιν, αφήνει στο χέρι τη μοναδική αίσθηση που μόνο ένα iPhone μπορεί να σου προσφέρει. 

Θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα στις 7 Απριλίου και μπορείς να δεις τις τιμές εδώ.