Η iSquare ανακοινώνει ότι η διάθεση του νέου iPhone SE, του πιο ισχυρού κινητού τηλεφώνου με 4-ιντσών οθόνη στον κόσμο, ξεκινά στην Ελλάδα στις 7 Απριλίου. | iSquare

Η iSquare ανακοινώνει ότι η διάθεση του νέου iPhone SE, του πιο ισχυρού κινητού τηλεφώνου με 4-ιντσών οθόνη στον κόσμο, ξεκινά στην Ελλάδα στις 7 Απριλίου.

Ημ/νια Δημοσίευσης: 
22 Μαρ 2016

H iSquare, επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple στην Ελλάδα και την Κύπρο ανακοινώνει ότι η Apple χθες παρουσίασε το νέο iPhone SE, το πιο ισχυρό τηλέφωνο με 4-ιντσών οθόνη και νέο πανίσχυρο iPad Pro στις 9,7 ίντσες, τα οποία αναμένονται στην Ελλάδα στις αρχές Απριλίου.

Το iPhone SE, προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις με τον ίδιο 64-bit επεξεργαστή Α9 που προσφέρεται στο iPhone 6s και το iPhone 6s Plus για απίστευτα γρήγορες ταχύτητες επεξεργασίας , μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ταχύτερες ασύρματες συνδέσεις και 12-megapixel κάμερα iSight που προσφέρει Live Photos και εγγραφή 4K βίντεο. Είναι διαθέσιμο σε μια γνωστή, αγαπημένη, συμπαγή σχεδίαση σε τέσσερα πανέμορφα μεταλλικά φινιρίσματα συμπεριλαμβανομένου και του χρώματος ροζ-χρυσαφί.

"Το iPhone SE είναι μια συναρπαστική νέα ιδέα - ξεκινήσαμε με μία αγαπημένη σχεδίαση, που έχει αποτελέσει πρότυπο και το επαναπροσδιορίσαμε από μέσα προς τα έξω. Το αποτέλεσμα είναι το πιο όμορφο και ισχυρό τηλέφωνο με οθόνη τεσσάρων ιντσών στον κόσμο, "είπε ο Philip Schiller, αντιπρόεδρος Worldwide Marketing της Apple.

Επίσης, το νέο, πανίσχυρο iPad Pro είναι η εξέλιξη του iPad, που δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους να γίνουν πιο παραγωγικοί και δημιουργικοί. Το νέο iPad Pro διιαθέτει μια πανέμορφη και ανανεωμένη Retina οθόνη και προσφέρει απίστευτη απόδοση με τον 64-bit A9X επεξεργαστή που συναγωνίζεται τους περισσότερους φορητούς υπολογιστές. Ακόμα διαθέτει ένα δυνατό ηχοσύστημα τεσσάρων ηχείων, νέα 12-megapixel κάμερα iSight για να τραβάς Live Photos και για εγγραφή 4K βίντεο, 5-megapixel FaceTime HD κάμερα, και πιο γρήγορες ασύρματες τεχνολογίες.

“Το νέο iPad Pro 9,7 ιντσών είναι η απόλυτη αναβάθμιση για τους υπάρχοντες χρήστες iPad και ο τέλειος αντικαταστάτης του προσωπικού υπολογιστή” είπε ο Philip Schiller, αντιπρόεδρος Worldwide Marketing της Apple.

Φωτογραφίες του iPhone SE και του νέου iPad Pro μπορείτε να κατεβάσετε από το ακόλουθο link:www.isquare.gr/sites/downloads/iPhoneSE_iPadPro.zip..

iSquare Η εταιρεία iSquare είναι ο επίσημος διανομέας όλων των προϊόντων Apple για την Ελλάδα και την Κύπρο. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών, και έχει ως αντικείμενο τη διανομή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας αλλά και το σχεδιασμό, υλοποίηση και παροχή ολοκληρωμένων λύσεων τεχνολογίας συνοδευόμενες από υψηλής ποιότητας υπηρεσίες πληροφορικής. Η iSquare είναι εταιρία μέλος του Ομίλου Quest.

Quest Συμμετοχών ΑΕ
Εταιρικές Υποθέσεις & Επικοινωνία
E-mail: [email protected]
Τηλ. 211 9991494
www.quest.gr