Η iSquare ανακοινώνει ότι o Πάτρικ, το αρκούδάκι του οποίου είχε αναλάβει τα έξοδα διατροφής και περίθαλψης ελευθερώθηκε στη φύση από τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ. | iSquare

Η iSquare ανακοινώνει ότι o Πάτρικ, το αρκούδάκι του οποίου είχε αναλάβει τα έξοδα διατροφής και περίθαλψης ελευθερώθηκε στη φύση από τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ.

Ημ/νια Δημοσίευσης: 
06 Απρ 2016

Ο Πάτρικ, το ορφανό αρκουδάκι που φρόντιζε επί ένα χρόνο ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ και του οποίου η iSquare είχε αναλάβει τα έξοδα διατροφής και περίθαλψης, επέστρεψε πριν από λίγες ημέρες στη φύση.

Η iSquare, επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, με χορηγία της κάλυψε τα έξοδα για τη διατροφή και περίθαλψη του Πάτρικ μέχρι και την επανένταξή του. Η φροντίδα της ορφανής αρκούδας ήταν πολύ σημαντική για την επιβίωσή της, καθώς λόγω της απουσίας της μητέρας της Πάτρικ και του πρόωρου εξαναγκαστικού απογαλακτισμού του, ο Πάτρικ είχε αυξημένες ανάγκες σε εμβόλια και φάρμακα, ενώ παράλληλα, η διατροφή του υπήρξε πολύ απαιτητική καθώς η δίαιτά του αποτελείται από θρεπτικές τροφές πλούσιες σε ενέργεια και βιταμίνες. Η iSquare παρείχε και iPad, προκειμένου να βοηθήσει τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ να επικοινωνήσει ακόμη πιο αποτελεσματικά την καθημερινή φροντίδα του Πάτρικ, συμβάλλοντας έτσι στην ευαισθητοποίηση των πολιτών για την προστασία της άγριας ζωής και του φυσικού περιβάλλοντος.

Ο Πάτρικ όταν βρέθηκε το Μάρτιο του 2015 στο Βροντερό Φλώρινας ήταν μόλις μερικών εβδομάδων και χωρίς τη μητέρα του σε μία ηλικία που η επιβίωσή του στη φύση θα ήταν αδύνατη. Το αρκουδάκι μεταφέρθηκε άμεσα σε προστατευόμενο χώρο του Περιβαλλοντικού Κέντρου του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ όπου και παρέμεινε υπό στενή φροντίδα και παρακολούθηση. Το πρόγραμμα περίθαλψης του Πάτρικ μάλιστα παρατάθηκε κατά 1-2 μήνες λόγω των υψηλών για την εποχή θερμοκρασιών που δεν του επέτρεψαν να πέσει σε χειμέριο ύπνο.

Όλοι οι άνθρωποι της iSquare είναι πολύ χαρούμενοι για την απελευθέρωση του Πάτρικ στο φυσικό του περιβάλλον και του εύχονται να έχει μια υπέροχη ζωή.

iSquare Η εταιρεία iSquare είναι ο επίσημος διανομέας όλων των προϊόντων Apple για την Ελλάδα και την Κύπρο. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών, και έχει ως αντικείμενο τη διανομή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας αλλά και το σχεδιασμό, υλοποίηση και παροχή ολοκληρωμένων λύσεων τεχνολογίας συνοδευόμενες από υψηλής ποιότητας υπηρεσίες πληροφορικής. Η iSquare είναι εταιρία μέλος του Ομίλου Quest.

Quest Συμμετοχών ΑΕ
Εταιρικές Υποθέσεις & Επικοινωνία
E-mail: [email protected]
Τηλ. 211 9991494
www.quest.gr