Μοναδική προσφορά: Μόνο για λίγες μέρες, φορητός υπολογιστής Mac από 999€ και από 12 άτοκες δόσεις | iSquare

Μοναδική προσφορά: Μόνο για λίγες μέρες, φορητός υπολογιστής Mac από 999€ και από 12 άτοκες δόσεις

Ημ/νια Δημοσίευσης: 
16 Φεβ 2017

Η εταιρεία iSquare ανακοινώνει σήμερα ότι στα πλαίσια της χειμερινής εκπτωτικής περιόδου πραγματοποιεί μια μεγάλη εκπτωτική προσφορά, προσφέροντας το δημοφιλή, φορητό υπολογιστή MacBook Air από 999€ και από 12 άτοκες δόσεις* μέσα από συνεργαζόμενα καταστήματα λιανικής σε Ελλάδα και Κύπρο..

Για 10 μέρες μόνο από σήμερα 16 έως το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, ο απόλυτα φορητός MacBook Air -128GB θα διατίθεται στην εκπληκτική λιανική τιμή των 999€ από 1169€ και το μοντέλο MacBook Air -256GB στην τιμή των 1269€ από 1519€ και από 12 άτοκες δόσεις*. Ο MacBook Air είναι τόσο λεπτός και ελαφρύς που μπορείς να τον έχεις μαζί σου όπου πας, ενώ είναι τόσο ανθεκτικός και ισχυρός για να μπορείς να κάνεις τα πάντα όταν φτάσεις στον προορισμό σου. Με έως και 12 ώρες διάρκεια μπαταρίας και τις εκπληκτικές δωρεάν εφαρμογές που διαθέτει γίνεται ο απαραίτητος και ακούραστος συνεργάτης που όλοι θέλουμε να έχουμε δίπλα μας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν την προσφορά στα παρακάτω καταστήματα των συνεργαζόμενων Εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών προϊόντων Apple στην Ελλάδα: iStorm, Κωτσόβολος, Πλαίσιο, Public, iSystem και You.gr και στην Κύπρο: iStorm, Public Electroline και MTN.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.isquare.gr/999.

Παρακαλούμε κατεβάστε από το παρακάτω link, τη σχετική φωτογραφία : http://www.isquare.gr/sites/downloads/promoMac.zip

* ο αριθμός των άτοκων δόσεων μπορεί να διαφέρει ανά συνεργάτη.