Νέο iPhone SE με ισχυρές επιδόσεις σε αγαπημένο design | iSquare

Νέο iPhone SE με ισχυρές επιδόσεις σε αγαπημένο design

Ημ/νια Δημοσίευσης: 
16 Απρ 2020

Η εταιρεία iSquare, o επίσημος διανομέας προϊόντων της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοινώνει ότι η Apple παρουσίασε τη δεύτερη γενιά του προσιτού μοντέλου iPhone SE με ισχυρές επιδόσεις, οθόνη Retina HD 4,7 ιντσών και Touch ID για μέγιστη ασφάλεια.

 

Το ολοκαίνουριο iPhone SE που σχεδιάστηκε από την αρχή, διαθέτει ένα συμπαγές design από ανθεκτικό γυαλί και αλουμίνιοσε τρία υπέροχα φινιρίσματα: μαύρο, λευκό και (PRODUCT)RED. Ο ενσωματωμένος επεξεργαστής Α13 Bionic με Neural Engine τελευταίας γενιάς είναι ο πιο ισχυρός που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε smartphone, ώστε να καλύψει πλήρως ακόμα και τον πιο απαιτητικό χρήστη, ενώ προσφέρει ασυναγώνιστη διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας. Παράλληλα, το επαναστατικό σύστημα Wide κάμερας υποστηρίζει λήψη φωτογραφιών με εφέ βάθους και λειτουργία Πορτρέτου, καθώς και την καταγραφή βίντεο σε ανάλυση 4K στα 60fps. Η οθόνη Retina HD των 4,7 ιντσών με True Tone προσαρμόζει τους λευκούς τόνους, ώστε να προσεγγίζει τη φωτεινότητα του περιβάλλοντος για μια πιο φυσική εμπειρία θέασης.

 

Το iPhone SE δεύτερης γενιάς παρέχει δυνατότητα ασύρματης φόρτισης και είναι ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη.

 

Το νέο iPhone SE θα είναι σύντομα διαθέσιμο στο δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων μας, μέσω των ηλεκτρονικών τους καταστημάτων. 

 

Παρακαλούμε κατεβάστε από το παρακάτω link, σχετικές φωτογραφίες:

https://ftp.isquare.gr/owncloud/public.php?service=files&t=2e02d2718a90bda3ad2e5a8a00db6d00

 

iSquare

Η εταιρεία iSquare είναι ο επίσημος διανομέας όλων των προϊόντων Apple για την Ελλάδα και την Κύπρο. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών και έχει ως αντικείμενο τη διανομή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας αλλά και το σχεδιασμό, υλοποίηση και παροχή ολοκληρωμένων λύσεων τεχνολογίας συνοδευόμενες από υψηλής ποιότητας υπηρεσίες πληροφορικής. Η iSquare είναι εταιρεία μέλος του Ομίλου Quest.

 

Quest Συμμετοχών ΑΕ

Εταιρικές Υποθέσεις & Επικοινωνία

E-mail: [email protected]

Τηλ. 211 9991494

www.quest.gr