Μεγάλη χειμερινή προσφορά για λίγες μέρες μόνο: έκπτωση 100€ σε όλους τους υπολογιστές Mac και από 24 άτοκες δόσεις. Δυνατότητα απόκτησης Mac από 999€. | iSquare

Μεγάλη χειμερινή προσφορά για λίγες μέρες μόνο: έκπτωση 100€ σε όλους τους υπολογιστές Mac και από 24 άτοκες δόσεις. Δυνατότητα απόκτησης Mac από 999€.

Ημ/νια Δημοσίευσης: 
12 Ιαν 2018

Η εταιρεία iSquare, o επίσημος διανομέας προϊόντων της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοινώνει ότι στα πλαίσια της χειμερινής εκπτωτικής περιόδου και μέσω του εξουσιοδοτημένου δικτύου της καταστημάτων λιανικής, προσφέρει έκπτωση 100€ σε όλους τους υπολογιστές Mac και από 24 άτοκες δόσεις. Έτσι δίνεται η δυνατότητα αγοράς φορητού Mac από 999€. Η προσφορά ισχύει για το τριήμερο 12 έως 14 Ιανουαρίου.

Όλη η οικογένεια προϊόντων Mac σχεδιάστηκε ώστε να καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες κάθε ξεχωριστού χρήστη σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις πλευρές της ζωής του. Οι υπολογιστές Mac εκτελούν ακόμα και την πιο απαιτητική εργασία με ασυναγώνιστη ταχύτητα και απόδοση, ενώ έχουν μοναδική διάρκεια στο χρόνο για να ανταποκρίνονται στις τωρινές και τις μελλοντικές ανάγκες των χρηστών. Η εκπληκτική αυτονομία τους, η απλή χρήση τους και το αγαπημένο design κάνουν τους υπολογιστές Mac την καλύτερη επιλογή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν την προσφορά στα παρακάτω καταστήματα των συνεργαζόμενων εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών προϊόντων Apple της iSquare, στην Ελλάδα: iStorm, Κωτσόβολος, Media Markt, Πλαίσιο, Public, Document, iSystem και You.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το http://www.isquare.gr/100

Παρακαλούμε κατεβάστε από το παρακάτω link, σχετικές φωτογραφίες:

http://www.isquare.gr/sites/downloads/promoMac.zip

*ο αριθμός των άτοκων δόσεων μπορεί να διαφέρει ανά συνεργάτη