Υπάρχουν πολλές πλευρές από τις οποίες μπορείς να δεις έναν Mac και να αποφασίσεις ότι αυτός θα είναι ο επόμενος υπολογιστής σου. Υπάρχει και η πρακτική πλευρά, εκείνη που θέλει τους υπολογιστές της Apple έτοιμους για να κάνεις σχεδόν το κάθε τι, αμέσως μόλις βγουν από το κουτί τους!

Αν είσαι φοιτητής ή σπουδαστής, ένας Mac – και πόσο πάλλον ένα MacBook που μπορείς να έχεις πάντα μαζί σου – είναι σίγουρα η πρώτη επιλογή και μέχρι 21/10 μπορείς να βρεις στους συνεργάτες μας προσφορές σε Mac με έκπτωση -12%. Ποιότητα κατασκευής, αξεπέραστο λειτουργικό σύστημα με πρωτοποριακές και έξυπνες λειτουργίες, εφαρμογές που τον συνοδεύουν από την πρώτη κιόλας ενεργοποίηση... Είναι μόνο μερικά από εκείνα που θα σου πουν ως πλεονεκτήματα όλοι εκείνοι που απολαμβάνουν κάθε στιγμή την εμπειρία χρήσης ενός Mac.

Γιατί ένας Mac έρχεται έτοιμος, να απογειώσει την παραγωγικότητα και τη δημιουργικότητά σου: Οι εφαρμογές Pages, Numbers και Keynote σε βοηθούν να κάνεις τις πιο εντυπωσιακές εργασίες και παρουσιάσεις. Με τις εφαρμογές Safari, Mail και Μηνύματα είσαι online, ενημερώνεσαι, διαβάζεις και επικοινωνείς εύκολα και γρήγορα, καθώς με τις εφαρμογές Σημειώσεις και Ημερολόγιο οργανώνεις την καθημερινότητά σου. Και, φυσικά, οι εκπληκτικές δυνατότητες των εφαρμογών Photos, iMovie και GarageBand σε βοηθούν να αναδείξεις τη δημιουργική σου πλευρά.