Η Apple τιμά τις γυναικείες φωνές που φέρνουν την αλλαγή. 

H παγκόσμια γιορτή της 8ης Μαρτίου έχει επανανοηματοδοτηθεί τα τελευταία χρόνια και η σημασία της είναι τόσο κομβική, όσο και επίκαιρη.

Η Apple γιορτάζει την Ημέρα της Γυναίκας και τιμά τις γυναικείες φωνές που προάγουν τον πολιτισμό και την αλλαγή, φέρνοντας στο προσκήνιο αποκλειστικό περιεχόμενο και συλλογές σε όλες τις υπηρεσίες της. 

Η επόμενη πρόκληση για τους χρήστες του Apple Watch είναι πλέον γνωστή και είναι αφιερωμένη στη Διεθνή Ημέρα Δικαιωμάτων των Γυναικών. 

Οι κανόνες της πρόκλησης είναι αρκετά απλοί. Χρειάζεται να ολοκληρώσεις άσκηση 20 λεπτών, για παράδειγμα τρέξιμο ή πορεία. Όλοι όσοι ολοκληρώσουν τη δοκιμασία θα κερδίσουν ένα συμβολικό, αποκλειστικό τρόπαιο, όπως συμβαίνει σε κάθε πρόκληση! Η ενημέρωση γίνεται μέσω ειδοποίσης.

Αυτή είναι η τέταρτη συνεχής χρονιά που η Apple διοργάνωσε μια πρόκληση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Η πρώτη πραγματοποιήθηκε το 2018.

Αντίστοιχα μοναδικές ιστορίες και πολλά ακόμα βρίσκουμε σε πλατφόρμες όπως το App Store, το Apple TV App, τα Apple Books ή το Apple Arcade. 

Μπορείς να δεις περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο που έχει αφιερώσει η Apple στη σημερινή ημέρα εδώ