Η καινοτομία είναι σήμα κατατεθέν της Apple και χαρακτηρίζει τόσο τους υπολογιστές Mac, όσο και όλες τις υπόλοιπες συσκευές της.

Ο νέος MacBook Pro είναι ένα εργαλείο φτιαγμένο για όσους θέλουν έναν πανίσχυρο φορητό υπολογιστή και δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από το καλύτερο.

Οι εκπληκτικές του επιδόσεις και τα κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά του δεν λειτουργούν σε βάρος του όγκου και των διαστάσεων, αφού το MacBook Pro είναι πανάλαφρο και λεπτό, αν και ταχύτερο με φωτεινότερη Retina οθόνη. Το ασυναγώνιστο design του έρχεται να συμπληρώσει το καταπληκτικό Space Gray φινίρισμα που ήδη έχεις λατρέψει από το iPhone, το iPad και το MacBook 12 ιντσών.

Το σημείο όμως που κάνει πραγματικά τη διαφορά, και εκτοξεύει τις επιδόσεις του MacBook Pro στον τομέα της εργονομίας, είναι το Touch Bar, το μέλλον των φορητών υπολογιστών. Το Touch Bar ουσιαστικά δημιουργεί διαφορετικά πλήκτρα λειτουργιών που πάντα ήθελες προκειμένου να κάνεις ένα σωρό πράγματα, μόλις με ένα άγγιγμα, απολαυστικά απλά.

Παράλληλα, το MacBook Pro ενσωματώνει και το γνωστό, από τις iOS συσκευές, TouchID αισθητήρα, που σου επιτρέπει να ξεκλειδώνεις το νέο MacBook Pro απλά αγγίζοντάς με το δάκτυλό σου και μελλοντικά να κάνεις τις πληρωμές σου στο web, χρησιμοποιώντας ως επιβεβαίωση το δακτυλικό σου αποτύπωμα.

Η εργονομία, λοιπόν, η ασυναγώνιστη ισχύς και το εκπληκτικό design κάνουν το MacBook Pro ένα δώρο μαγικό που θα το απολαμβάνεις για πολλά χρόνια.

 

Δες εδώ τον οδηγό δώρων που φτιάξαμε! Θα ανανεώνεται συνεχώς για να σου δίνει μοναδικές ιδέες!