Αυτό το καλοκαίρι ανακάλυψε τον καλύτερό σου εαυτό, παρέα με το Apple Watch. 

 

Η ωραιότερη εποχή του χρόνου έχει ήδη ξεκινήσει. Φυσικά μιλάμε για το καλοκαίρι! Αυτή η περίοδος προσφέρει πολλούς, απλούς τρόπους που μπορούν να σε ανανεώσουν και να σε γεμίσουν με ενέργεια και αισιοδοξία. 

 

Βάλε την άσκηση στη ζωή σου!

Ήξερες ότι μισή ώρα την ημέρα είναι αρκετή για να βελτιώσεις αισθητά τη φυσική σου κατάσταση; Το Apple Watch σου δίνει το κίνητρο που χρειάζεσαι για να είσαι active καθημερινά με εξατομικευμένες προκλήσεις και συμβουλές. 

Τις ημέρες που δεν έχεις πολύ χρόνο μπορείς να «σπάσεις» την άσκησή σου σε τρεις συνεδρίες των 10 λεπτών από την άνεση του σπιτιού σου ή  σε οποιοδήποτε outdoor activity.

 

Fitness apps που πρέπει να δοκιμάσεις: Beachbody On demand, Strava & Nike Run Club 

 

Η υγεία σε πρώτο πλάνο 

Τους τελευταίους μήνες η σημασία της υγείας και του ενισχυμένου ανοσοποιητικού συστήματος έγινε πιο αισθητή παρά ποτέ. Το Apple Watch παρακολουθεί την καρδιακή σου λειτουργία και είναι το πρώτο wearable που δίνει τη δυνατότητα να κάνεις ηλεκτροκαρδιογράφημα (ΗΚΓ) απευθείας από τον καρπό σου! 

Η εφαρμογή «Υγεία» του iPhone παρακολουθεί αυτόματα όλα τα δεδομένα Δραστηριότητας, μέσω των μετρήσεων του Apple Watch.  Παράλληλα, επιτρέπει την προσθήκη δεδομένων από τρίτες εφαρμογές, ώστε να έχει όλες τις πληροφορίες του συγκεντρωμένες σε ένα σημείο. 

 

Τρεις κύκλοι. Ένας στόχος. 

Το Apple Watch ορίζει τρεις Κύκλους Δραστηριότητας, ώστε να παρακολουθεί και να καταγράφει τους τρόπους που κινείται ο χρήστης στην καθημερινότητά του. Βάσει αυτών των καταγραφών οι τρεις κύκλοι Ορθοστασία, Κίνηση και Άσκηση προσαρμόζονται στις ξεχωριστές ανάγκες κάθε ατόμου. Με τον τρόπο αυτό γνωρίζεις αν κάνεις υπερβολικά καθιστική ζωή, μετρά τις θερμίδες που καις και βλέπες πόσα λεπτά άσκησης έκανες.

 

Κολυμπάς ελεύθερα.. και το υπολογίζει! 

Πισίνα ή παραλία; Ό,τι και αν προτιμάς, μπορείς να το απολαύσεις άφοβα. Το Apple Watch είναι ανθεκτικό στο νερό σε βάθος έως 50 μέτρων, ενώ προσφέρει προηγμένες μετρήσεις προπόνηση. Μπορείς, λοιπόν, να παρακολουθείς τα δεδομένα για όποιον τύπο προπόνησης αρέσει σε σένα όπως γιόγκα, ποδηλασία και διαλειμματική προπόνηση υψηλής έντασης. Επιπλέον, έχεις τη δυνατότητα να ζευγοποιήσεις το ρολόι σου ασύρματα με συμβατό εξοπλισμό γυμναστηρίου και να συγχρονίσεις την αγαπημένη του playlist.

 

Καλοκαίρι σημαίνει ηρεμία και καλή διάθεση  

Το app Αναπνοή σε βοη­θά να διαχειρίζεσαι καλύτερα το καθημερινό στρες και να μη χάνεις τη συγκέντρωσή σου. Βρίσκοντας μία στιγμή για να πάρεις μερικές βαθιές ανάσες, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ηρεμήσεις και να βελτιώσεις τη συνολική σου υγεία. 

 

Κάνε ανέπαφες και άμεσες συναλλαγές 

Πλήρωσε απευθείας από τον καρπό σου ανέπαφα και με απόλυτη ασφάλεια, μέσω του Apple Pay. Έως σήμερα υποστηρίζεται από δύο τράπεζες στη χώρα μας και περιμένουμε με ανυπομονησία να μπει για τα καλά στην ελληνική νοοτροπία!  

 

Είσαι ασφαλής, όπου κι αν βρίσκεσαι 

Με τη λειτουργία «Επείγον SOS» και «Ανίχνευση Πτώσης», έχεις τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις κλήση βοήθειας, προς το άτομο που έχεις ορίσει ως επαφή έκτακτης ανάγκης στην εφαρμογή «Υγεία» και να τον ενημερώσει για την τοποθεσία σου. Έτσι, αισθάνεσαι ασφαλής, όπου κι αν σε οδηγήσουν οι καλοκαιρινές σου εξορμήσεις! 

 

Προσάρμοσέ το με όποιον τρόπο σου αρέσει

Τέλος, το καλοκαίρι έχει πάντα χρώμα! Μπορείς να αλλάξεις την εμφάνιση του ρολογιού σου και το στιλ σου, αλλάζοντας απλώς λουράκια ή επιλέγοντας ανάμεσα σε πάνω από εκατό προσόψεις και άπιρους τρόπους εξατομίκευσης. Το Apple Watch είναι το πιο πρωτότυπο ρολόι που έχει υπάρξει ποτέ. 

 

Α, ναι, λέει και την ώρα!