Κατά τη διάρκεια του «Μήνα της Καρδιάς», η Apple προσφέρει ένα νέο Activity Challenge στο Apple Watch για να προωθήσει την υγεία του ζωτικού μας οργάνου.

 

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν events ευαισθητοποίησης σε Apple Shops του Σαν Φρανσίσκο, του Σικάγο και της Νέας Υόρκης, ώστε να ενημερωθεί το κοινό σχετικά με την υγεία της καρδιάς και να τους ενθαρρύνει να αποκτήσουν ένα δραστηρίο και υγιή τρόπο ζωής. 

 

Όπως δήλωσε ο Sumbul Desai, MD, Αντιπρόεδρος της Apple για την Υγεία, «Οι καρδιαγγειακές παθήσεις παίρνουν πολλές μορφές και μερικές μπορούν να προληφθούν πλήρως μέσω απλών αλλαγών στον τρόπο ζωής, όπως η αύξηση της φυσικής δραστηριότητας και η καλή διατροφή. Είναι πάντα υπέροχο να βλέπεις τους ασθενείς να κάνουν αυτές τις θετικές αλλαγές, ειδικά με τη βοήθεια του Apple Watch.»

 

Οι χρήστες του Apple Watch αναφέρουν ότι τους παρακινεί καθημερινά με διάφορους τρόπους, από τη λειτουργία “Sharing Activity” και τα Challenges, μέχρι όλες τις διαφορετικές προπονήσεις που μπορούν να βρουν απευθείας στον καρπό τους. Το AppleWatchέχει γίνει για εκείνους ο καλύτερος σύμμαχος προπόνησης και υγείας. 

 

To νέο Activity Challenge του Apple Watch είναι διαθέσιμο για όλους και προσφέρει στον καθένα που θα κλείσει το «Δαχτυλίδι Άσκησής» του επτά ημέρες στη σειρά, από τις 8 έως τις 14 Φεβρουαρίου, ένα ειδικό σήμα και αυτοκόλλητα για την εφαρμογή «Μηνύματα» την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.