Είστε το απόλυτο ζευγάρι; Stay Healthy. Stay Active. Μαζί.

 

Αυτοί είναι οι top 3 λόγοι που θα αγαπήσετε το Apple Watch

 

3.

Φτιαγμένο για να κινητοποιεί.

Ήξερες ότι 30’ την ημέρα είναι αρκετά για να βελτιώσετε αισθητά τη φυσική σας κατάσταση; Το Apple Watch σας δίνει το κίνητρο που χρειάζεστε για να είστε active καθημερινά με εξατομικευμένες προκλήσεις και συμβουλές. Παράλληλα, σας επιτρέπει να μοιράζεστε τη δραστηριότητά σας μεταξύ σας και με φίλους, ενώ σας δίνει “ανταμοιβές επιτευγμάτων” για να έχετε πάντα ένα λόγο να συνεχίζετε. Ανακαλύψτε την προπόνηση που ταιριάζει στο δικό σας στιλ ανάμεσα σε πεζοπορία, yoga, τρέξιμο και πολλά άλλα… Παρακολουθήστε με ακρίβεια τα αποτελέσματα της άσκησής σας και αποκτήστε αυτοπεποίθηση και ευεξία. 

 

2.

Προστατέψτε την υγεία σας  

Το Apple Watch είναι σχεδιασμένο για να βελτιώνει την υγεία σας κάθε μέρα και είναιαρκετά ισχυρό, ώστε να σας βοηθά να την προστατεύετε. Σας επιτρέπει να μάθετε, να αναπνέετε σωστά με την εφαρμογή “Breathe”. Αποκτήστε σταθερό βάρος και διατηρήστε το. Βελτιώστε τον ύπνο σας και ελέγξτε τους καρδιακούς σας παλμούς. Το Apple Watch έχει ακόμα και τη δυνατότητα να ανιχνεύσει την πτώση, καθώς και να στείλει ειδοποίηση “Επείγον SOS”, αν δεν αντιληφθεί κίνηση μετά από αυτήν. 

 

1. 

Μείνετε κοντά κάθε στιγμή

Walkie-Talkie, μηνύματα και ειδοποιήσεις. Οι αγαπημένες σας playlists και Apple Podcasts. Θα τα βρείτε όλα εκεί, απευθείας στον καρπό σας, ώστε να μην είστε στιγμή χωριστά!

 

Βρες το Apple Watch και όλα τα μοναδικά αξεσουάρ του εδώ!