Το Apple Watch Series 4, το καλύτερο smartwatch στον κόσμο, σχεδιάστηκε για να βελτιώνει καθημερινά την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση. 

Το Apple Watch Series 4 είναι η πρώτη wearable συσκευή που σου επιτρέπει, μέσω της εφαρμογής ΗΚΓ (ECG app) και σε συνδυασμό με το ίδιο το hardware της συσκευής, να κάνεις ηλεκτροκαρδιογράφημα σε πραγματικό χρόνο, απευθείας από τον καρπό σου. 

Τα νέα ηλεκτρόδια που είναι ενσωματωμένα στον πίσω κρύσταλλο και το Digital Crown του Apple Watch Series 4 λειτουργούν ταυτόχρονα με την εφαρμογή ΗΚΓ, ώστε να μπορείς να κάνεις ηλεκτροκαρδιογράφημα καταγράφοντας τον καρδιακό σου ρυθμό τη στιγμή που εμφανίζεις συμπτώματα, όπως ταχυκαρδία ή αρρυθμία.  

Παράλληλα, η λειτουργία ειδοποίησης ακανόνιστου καρδιακού ρυθμού στο Apple Watch ελέγχει περιστασιακά τους παλμούς και μπορεί να εντοπίσει ακανόνιστο καρδιακό ρυθμό που ενδεχομένως υποδηλώνει ύπαρξη κολπικής μαρμαρυγής. Όλες οι εγγραφές, οι συναφείς ταξινομήσεις και τα συμπτώματα που έχουν εντοπιστεί, αποθηκεύονται με ασφάλεια στην εφαρμογή Health του iPhone. Οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται τα αποτελέσματα με τον γιατρό τους, μέσω ενός απλού PDF αρχείου.

 

Δοκίμασέ το!

 

Τι πρέπει να διαθέτεις: 

- Apple Watch Series 4 με λειτουργικό watchOS 5,2 ή νεότερο 

- iPhone με λειτουργικό iOS 12,2 ή νεότερο 

 

Δες πώς μπορείς να κάνεις ένα ηλεκτροκαρδιογράφημα: 

1. Άνοιξε την εφαρμογή ΗΚΓ στο Apple Watch 

2. Βάλε το χέρι σου στο τραπέζι ή πάνω σου, ώστε να είναι σταθερό 

3. Με το ελεύθερο χέρι σου κράτα πατημένο το Digital Crown και περίμενε για 30”

4. Αποθήκευσε τα αποτελέσματά σου στο iPhone σου και είσαι έτοιμος!