Στα πλαίσια των εορτασμών της για την Ημέρα της Γης, σήμερα Σάββατο 22 Απριλίου, η Apple δημιούργησε το “Earth Day Challenge” που μας προκαλεί μέσω του Activity App να αθληθούμε για μισή ώρα.

Συγκεκριμένα, για να κερδίσεις την πρόκληση πρέπει να βγεις έξω με το Apple Watch σου και να τρέξεις, να κολυπήσεις ή απλά να περπατήσεις για μισή ώρα τουλάχιστον, χρησιμοποιώντας το Apple Watch ή εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή που συνεργάζεται με το Health Kit.

Όταν ολοκληρώσεις την πρόκληση ανταμείβεσαι με σήμα επίτευξης στόχου, ειδικά σχεδιασμένο για την ημέρα. Επιπρόσθετα, κερδίζεις και iMessage αυτοκόλλητα, τα οποία μπορείς να μοιραστείς με τους φίλους σου.

Αντίστοιχες ιδιαίτερα επιτυχημένες πρωτοβουλίες ήταν το “New Year Challenge” τον περασμένο Ιανουάριο και εκείνο στις Ηνωμένες Πολιτείες για την Ημέρα Ευχαριστιών.

Στόχος μεταξύ άλλων είναι μέσω της εξωτερικής άσκησης, είτε αυτή ειναι ποδηλασία ή τρέξιμο ή απλά μια βόλτα, να εκτιμήσεις το περιβάλλον, την ομορφιά του και όσα θεωρείς δεδομένα στη καθημερινότητα σου.

Είσαι έτοιμος να δεχτείς την πρόκληση;