Τα top 5 Apple προϊόντα που λατρεύει ο μπαμπάς σου… ή θα λατρέψει ως δώρο.

5.

Apple TV 4K

Υπάρχουν μπαμπάδες που χρησιμοποιούν ακόμα καλώδιο, αλλά υπάρχουν και εκείνοι που έχουν πάθος με την τεχνολογία! Με το Apple TV 4K ο μπαμπάς σου έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί ποιοτικά προγράμματα όποτε θέλει, ενώ τρελαίνεται να σου δείχνει όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιεί, όπως το Netflix, το NBA, το YouTube και φυσικά το Facebook, ώστε να μπορεί να σε παρακολουθεί ΚΑΙ στη μεγάλη οθόνη!

4.

Apple Watch Nike+

Ναι, ξέρουμε πως το Apple Watch αρέσει και στη μαμά. Όμως, το Apple Watch Nike+ είναι το τέλειο smartwatch για τον δραστήριο μπαμπά. Με το Apple Watch μπορεί να επικοινωνεί μαζί σας πιο εύκολα και γρήγορα από ποτέ, το χρησιμοποιεί για να ελέγξει την πρόοδό του, καθώς και ως ένα πανίσχυρο εργαλείο υγείας που βελτιώνει την καθημερινότητα του. Παράλληλα, με watchOS 5 που έρχεται αυτό το φθινόπωρο, θα νιώθει σα να έχει ένα ολοκαίνουριο Apple Watch στα χέρια του. Μήπως ήρθε η ώρα να αρχίσεις και εσύ να ασκείσαι μαζί του;

3.

Beats X

Όταν ο μπαμπάς σου δεν μπορεί να δουλέψει χωρίς μουσική, τα Beats X είναι η καλύτερη επιλογή με απίστευτη ποιότητα ήχου, ενώ του επιτρέπουν να μιλάει στο γραφείο, στο αυτοκίνητο ή στο δρόμο, άνετα και απρόσκοπτα! Έχουν μπαταρία που διαρκεί όλη μέρα και ας ξεχνάει να τα φορτίσει, ενώ διαθέτουν κομψό design. Εδώ, πρέπει να αναφέρουμε ότι πολλοί μπαμπάδες έχουν αγαπήσει και τα AirPods!

2.

iPad

Το iPad είναι ο... υπολογιστής του μέλλοντος! Βολεύει τον μπαμπά σου γιατί έχει διάρκεια στον χρόνο, όσο κανένα άλλο tablet, ενώ είναι τόσο ελαφρύ και φορητό που τον συντροφεύει όλη μέρα· ώστε να το έχει εύκαιρο, ανά πάσα στιγμή, για ό,τι εργασία κι αν του αναθέσει, χωρίς να αισθάνεται καν ότι το κουβαλάει. Το iPad κάνει κάθε δουλειά, διασκέδαση.

1.

iPhone X

Όλοι λατρεύουμε το iPhone και φυσικά ο μπαμπάς σου είναι ένας από εμάς! Ο γκατζετάκιας μπαμπάς που θέλει πάντα ότι πιο προηγμένο υπάρχει τεχνολογικά, έχει φυσικά εντυπωσιαστεί με τις νέες δυνατότητες του iPhone X. Επιπλέον, είναι τόσο εύκολο στη χρήση που όχι μόνο δεν θα ζητάει τη βοήθειά σου με τις ρυθμίσεις, αλλά θα σου δίνει και συμβουλές…