Αφιερώνοντας ελάχιστο από τον ελεύθερο χρόνο σου καθημερινά, το iPhone, το iPad και το Apple Watch θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τη σωματική σου απόδοση, αλλά και να χαλαρώσεις μετά από μια δύσκολη ημέρα.

✔️Stay in!

Το πρωί πριν ξεκινήσεις για το γραφείο ή το βράδυ ενώ παρακολουθείς την αγαπημένη σου σειρά, μερικές εύκολες και γρήγορες ασκήσεις στο σπίτι είναι ό,τι χρειάζεται για να μην «τρέχεις» στο γυμναστήριο!

Seven - 7 Minute Workout - Δωρεάν

Είναι εύκολο να δώσεις στον εαυτό σου την υπόσχεση ότι θα γυμνάζεσαι, όμως είναι πολύ δύσκολο να βρεις το χρόνο, τα χρήματα και τη διάθεση για να την υλοποιήσεις. Ευτυχώς, το Seven θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις όλα αυτά τα εμπόδια. Με ένα «tap» στην οθόνη του iPhone, του iPad ή του Apple Watch, ο προσωπικός σου γυμναστής θα βρίσκεται δίπλα σου όποτε έχεις ελεύθερο χρόνο.

Sweat: Kayla Itsines Fitness - Δωρεάν

(Απαιτείται συνδρομή από €19,99 έως €54,99)

H Kayla, που είναι υπερήφανη για την ελληνική της καταγωγή, έχει εκατομμύρια followers στο Instagram, ενώ πολλές γυναίκες, ανάμεσα στις οποίες και γνωστές προσωπικότητες της διεθνούς showbiz, ακολουθούν ευλαβικά το πρόγραμμά της. Αυτό περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων στην εφαρμογή Sweat, η οποία έχει ως στόχο να βοηθήσει τις γυναίκες να απολαύσουν τη ζωή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με τη βοήθεια της γυμναστικής.

✔️Go out!

Γιατί να κλειστείς στο γυμναστήριο όταν μπορείς την ίδιο ώρα να βρίσκεσαι κοντά στη φύση; Είτε σε πάρκο ή σε κάποιο βουνό το χειμώνα, είτε στην παραλία το καλοκαίρι, δεν έχεις παρά να τρέξεις και να εκτονωθείς όσο θες!

Nike+ Run Club - Δωρεάν

Το Nike+ Run Club είναι το πιο διαδεδομένο app στον πλανήτη για όσους λατρεύουν το τρέξιμο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, αφού είναι κάτι παραπάνω από ένα κοινό run tracker. H εφαρμογή προσφέρει playlists με τα κατάλληλα τραγούδια που θα σε ενθαρρύνουν να διανύσεις μαραθώνιους ή να διατηρήσεις σταθερό το ρυθμό σου κάνοντας jogging.

Strava Running & Cycling GPS - Δωρεάν

Αν σου αρέσει να τρέχεις, να κάνεις ποδήλατο ή απλά αναζητάς την περιπέτεια στη φύση, τότε είναι βέβαιο ότι θα αγαπήσεις το Strava! Δοκίμασέ το, εντελώς δωρεάν και θα ανακαλύψεις τους λόγους για τους οποίους εκατομμύρια άνθρωποι το έχουν επιλέξει για να καταγράφουν κάθε τους διαδρομή.

✔️Meditate

Ξεκίνησε με μια βαθιά εισπνοή. Συνέχισε με μια αργή εκπνοή. Αν είναι εύκολο, δοκίμασε να το κάνεις ξανά μερικές ακόμη φορές. Πλέον, είσαι έτοιμος για διαλογισμό. Με το iPhone σου!

Pause - €2,29

Βασισμένο στις αρχαίες μεθόδους του Tai Chi και σε σύγχρονες πρακτικές εξάσκησης του μυαλού, το PAUSE είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου. Αξιοποιώντας μια πατενταρισμένη τεχνική και με μια μοναδική προσέγγιση στη σύγχρονη τεχνολογία, μπορείς εύκολα να ξεκινήσεις το ταξίδι σου για το απόλυτο relaxation, οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή.

Headspace: Guided Meditation - Δωρεάν

(Απαιτείται συνδρομή από €12,99 έως €94,99)

Οι στιγμές απόλυτης ηρεμίας είναι όλο και πιο σπάνιες. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τις εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να ανακαλύψεις τον πραγματικό διαλογισμό με το Headspace: Guided Meditation