Το iOS 11, θέτει νέο πρότυπο για το λειτουργικό σύστημα κινητών συσκευών που είναι ήδη το πιο προηγμένο στον κόσμο.

Κάνει καλύτερο από ποτέ το iPhone. Κάνει πιο ικανό παρά ποτέ το iPad. Και τώρα ανοίγει και στα δύο νέες προοπτικές στον τομέα της επαυξημένης πραγματικότητας, τόσο στα παιχνίδια, όσο και στις εφαρμογές. Με το iOS 11, οι αγαπημένες σου συσκευές iPhone και iPad γίνονται ακόμα πιο ισχυρές, ακόμα πιο προσωπικές και ευφυείς από ποτέ.

Το iPad παίρνει 11 στα 10

Το  iOS 11 δίνει «ζωή» στο iPad σου όπως ποτέ άλλοτε. Νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες βελτιώνουν την εμπειρία χρήσης της αγαπημένης σου συσκευής, καθιστώντας την ακόμη πιο δυνατή και προσωπική. Κάνε με το iPad σου ό,τι θες. Γιατί τώρα μπορείς.

Έρχεται η εφαρμογή «Αρχεία» για να τα έχεις μαζί σου, όπου και αν βρίσκεσαι

Η νέα εφαρμογή «Αρχεία» συγκεντρώνει όλα τα αρχεία σου μαζί. Μπορείς εύκολα και γρήγορα να ψάξεις, να οργανώσεις και να περιηγηθείς στα αρχεία σου μέσω της εφαρμογής. Όχι μόνο σε αυτά που έχεις στο iPad, αλλά και σε εκείνα που έχεις είτε σε εφαρμογές, είτε στο iCloud ή σε όποια άλλη cloud υπηρεσία χρησιμοποιείς.

Το νέο Dock παρέχει έναν πιο ισχυρό τρόπο εργασίας

Το ολοκαίνουριο Dock αποτελεί μια θεμελιώδη αλλαγή, ειδικά για το iPad. Πλέον, είναι πανεύκολο να βρεις τις αγαπημένες και πρόσφατα χρησιμοποιημένες εφαρμογές σου, καθώς και τα αρχεία σου. Παράλληλα, είναι συναρπαστικά εύχρηστο για multitasking και περιήγηση εντός των εφαρμογών.

Το Multitasking είναι καλύτερο από πολλές απόψεις

Με το iOS 11 μπορείς να κάνεις πολλές εργασίες ταυτόχρονα, ασυναγώνιστα απλά και διαισθητικά. Όταν, δε, χρησιμοποιείς τις λειτουργίες διαχωρισμού οθόνης, Slide Over και Split View, οι εφαρμογές σου θα μείνουν ενεργές, ώστε να μπορείς να δουλεύεις σε δύο εφαρμογές παράλληλα, οι οποίες αλληλεπιδρούν πλέον μεταξύ τους.

Drag ‘n Drop λειτουργία

Η λειτουργία Drag ‘n Drop σού δίνει τη δυνατότητα με ένα δάχτυλο να μετακινήσεις κείμενο, φωτογραφίες καθώς και αρχεία από τη μια εφαρμογή στην άλλη και οπουδήποτε στην οθόνη, απλά και εντελώς απρόσκοπτα.

Επαυξημένη πραγμάτικότητα και εφαρμογές που θα αλλάξουν τον κόσμο

Το iOS 11 παρουσιάζει το ARKit, ένα νέο πλαίσιο που φέρνει την επαυξημένη πραγματικότητα σε εκατοντάδες εκατομμύρια συσκευές iOS, επιτρέποντας στους προγραμματιστές να δημιουργήσουν εύκολα ασύγκριτες εμπειρίες AR. Με την ανάμειξη ψηφιακών αντικειμένων και πληροφοριών με το περιβάλλον γύρω σας, η επαυξημένη πραγματικότητα παίρνει εφαρμογές πέρα από την οθόνη, απελευθερώνοντάς τους να αλληλεπιδρούν με τον πραγματικό κόσμο με εντελώς νέους τρόπους. Όπως ποτέ πριν, τα παιχνίδια και οι εφαρμογές μπορούν να προσφέρουν εκπληκτικές και ρευστές εμπειρίες που είναι εκτός αυτού του κόσμου, αλλά ουσιαστικά μέσα σε αυτό.

Η Κάμερα του iPhone πιο «ζωντανή» από ποτέ

Νέα, επαγγελματικής ποιότητας, φίλτρα ανεβάζουν την κάμερα του iPhone σου σε άλλο επίπεδο. Οι φωτογραφίες πορτραίτου γίνονται πιο εκφραστικές. Οι τόνοι του δέρματος πιο φυσικοί. Eνώ στις αγαπημένες σου Live Photos προστίθενται τρεις απίστευτα διασκεδαστικές επιλογές. Εσυ ποιά θα επιλέξεις, loop, bounce ή long exposure;