Φέτος στις γιορτές ανέβασε τη δημιουργικότητα των αγαπημένων σου στην κεντρική σκηνή με το iPad Pro, το πιο “δυνατό” δώρο. Xαίρεσαι τόσο να το χρησιμοποιείς, όσο και να το ξετυλίγεις.

Το νέο iPad Pro είναι εξαιρετικά φορητό, ικανό και ισχυρότερο από τα περισσότερα φορητά PC, ενώ παράλληλα είναι απολαυστικά απλό στη χρήση.

Ό,τι και αν θέλεις να δημιουργήσεις, με το iPad Pro μπορείς να το φέρεις εις πέρας εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά. Κάνεις τα πάντα, ακόμα καλύτερα.

Η εκπληκτική Retina οθόνη επανασχεδιάστηκε και ανεβάζει τον πήχη ακόμα ψηλότερα. Ο επεξεργαστής Α10X Fusion με έξι πυρήνες παρέχει απίστευτη δύναμη στα χέρια σου, ενώ η μπαταρία του δεν θα σε εγκαταλείψει ποτέ καθόλη τη διάρκεια της ημέρας σου.

Με Apple Pencil, Smart Keyboard και το iOS -το πιο προηγμένο λειτουργικό σύστημα για κινητές συσκευές- το iPad Pro είναι ιδανικό για τον σύγχρονο τρόπο ζωής.

Είτε θες να πάρεις κάτι πρακτικό, είτε θες να δώσεις ώθηση στην καλλιτεχνική πλευρά του αγαπημένου σου προσώπου, το iPad Pro είναι ένα ξεχωριστό δώρο που θα του λύσει τα χέρια!

(Από 799€)

 

Δες εδώ τον οδηγό δώρων που φτιάξαμε! Θα ανανεώνεται συνεχώς για να σου δίνει μοναδικές ιδέες!