Ξέρουμε τι ζήτησες φέτος από τον ‘Αη Βασίλη... και το ξέρουμε γιατί το iPhone είναι το πιο επιθυμητό χριστουγεννιάτικο δώρο.

Κάθε Χριστούγεννα αναζητάς το καλύτερο δώρο για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Τα προϊόντα και τα αξεσουάρ της Apple σου δίνουν πολλές επιλογές και είναι εύκολο να βρεις κάτι μοναδικό που όλοι θα λατρέψουν. Το iPhone, λοιπόν, είναι ο βασιλιάς των δώρων αυτών.

Το iPhone δεν είναι απλά ένα κινητό. Γίνεται κομμάτι της καθημερινότητας και των αναμνήσεών σου. Σε ωθεί να επικοινωνείς με μοναδικούς τρόπους, να διασκεδάζεις, να ενημερώνεσαι, να κάνεις τις ηλεκτρονικές αγορές και τις πληρωμές σου, να δημιουργείς στιγμές. Στιγμές που θα έχεις πάντα μαζί σου σε photos, live photos με loop και bounce effects, videos, animojis και gifs, εκπληκτικής ποιότητας. Το iPhone προσφέρει ασυναγώνιστη ευκολία και ποιότητα, είναι εύκολο στη χρήση, ενώ το design του εντυπωσιάζει.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με την ταχύτητα και την ασφάλεια που μόνο το iOS, το κορυφαίο λειτουργικό σύστημα για φορητές συσκευές στον κόσμο, μπορεί να προσφέρει, Παράλληλα, οι δωρεάν ενημερώσεις του προσθέτουν επανασχεδιασμένα ή νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες, έτσι ώστε το iPhone και το iPad να μοιάζουν και να είναι καινούρια για χρόνια.

Το iPhone δεν είναι το καλύτερο δώρο επειδή απλά είναι το τηλέφωνο που άλλαξε τον κόσμο, ενώ όρισε και συνεχίζει να οδηγεί τις εξελίξεις στην εποχή τηs διασύνδεσης. Το iPhone δεν είναι το καλύτερο ούτε επειδή ενσωματώνει όλες τις αξίες και το όραμα της Apple σε μία συσκευή, προσφέροντας συναγώνιστη ευκολία και ποιότητα, ευκολία στη χρήση και design που εντυπωσιάζει.

Είναι το καλύτερο δώρο επειδή έχει τα υψηλότερα επίπεδα ικανοποίησης χρηστών! Για την ακρίβεια, το 97% των ανθρώπων που έχουν iPhone αναφέρουν ότι δεν θα το άλλαζαν με τίποτα! Αυτό συνεπάγεται πολλά χαμόγελα. Πολλές εορταστικές φωτογραφίες και πολλούς ανθρώπους χαρούμενους που διάλεξαν το πιο αγαπητό δώρο του κόσμου!

 

Δες εδώ τον οδηγό δώρων που φτιάξαμε! Θα ανανεώνεται συνεχώς για να σου δίνει μοναδικές ιδέες!