Ποιος είπε ότι μόνο οι επαγγελματίες μπορούν να έχουν στη διάθεσή τους την αιχμή της τεχνολογίας; 

 

Το πιο ισχυρό chip της Apple, A12 Bionic, μαζί με μία εντυπωσιακή Retina Display 10,5 ιντσών, έρχονται σε μία συσκευή που, επιπρόσθετα, υποστηρίζει Apple Pencil και Smart Keyboard. Έψαχνες κάτι περισσότερο;

 

Χορταστική οθόνη, κομψή εμφάνιση

Το iPad Air διαθέτει μία πανέμορφη οθόνη Retina 10,5 ιντσών με ευρεία γκάμα χρωμάτων. Η υψηλή της ανάλυση και τα χρώματα κάνουν τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τα παιχνίδια σου να μοιάζουν πιο “ζωντανά” και κάθε λεπτομέρεια να ξεχωρίζει. Επιπλέον, διαθέτει ειδική επίστρωση που εμποδίζει τις αντανακλάσεις από το φως του ήλιου, ενώ το True Tone προσαρμόζει την ισορροπία του λευκού με βάση το φως που υπάρχει γύρω, ώστε οι εικόνες να είναι πιο φυσικές και ξεκούραστες στα μάτια. Είναι λεπτό και ζυγίζει λιγότερο από 500 γραμμάρια, ενώ διαθέτει προηγμένες δυνατότητες ασύρματης συνδεσιμότητας για να το έχεις μαζί σου και να μπορείς να το χρησιμοποιείς σερφάροντας ή όπως αλλιώς θέλεις, όπου κι αν βρίσκεσαι. Επιπλέον, με διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 10 ώρες, μπορεί να λειτουργεί όλη την ημέρα με μία μόνο φόρτιση.

 

Ισχύς και ευφυΐα

Το A12 Bionic chip της Apple με Neural Engine φέρνει ένα ασυναγώνιστο συνδυασμό ισχύος και ευφυΐας. Χρησιμοποιεί μια τετραπύρηνη μηχανή γραφικών και δυνατότητες μηχανικής εκμάθησης σε πραγματικό χρόνο για να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεσαι φωτογραφίες, παιχνίδια και εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας. Και μην ξεχνάς! Με το Split View στο iPad μπορείς να δημιουργείς μια παρουσίαση, ενώ χρησιμοποιείς τις Σημειώσεις και βλέπεις βίντεο online. Όλα ταυτόχρονα και πιο γρήγορα από ποτέ!

 

Τώρα και με υποστήριξη Apple Pencil

Οι δυνατότητες του νέου iPad απογειώνονται χάρη στην υποστήριξη χρήσης Apple Pencil. Διαθέτει την ακρίβεια, την απόκριση και τη φυσική κίνηση ενός παραδοσιακού εργαλείου γραφής, έχοντας ωστόσο την ευελιξία να γίνει πολλά περισσότερα. Με το Apple Pencil, το iPad Air μπορεί να αποτελέσει τη βάση για τις σημειώσεις σου ή τον καμβά για τα σχέδιά σου, σε δουλειά ή ψυχαγωγία. Το iPad Air υποστηρίζει πλέον το Smart Keyboard για ακόμη μεγαλύτερη χρηστικότητα και ευκολία. Χωρίς ανάγκη για φόρτιση και pairing, είναι πάντα έτοιμο να ανταποκριθεί σε κάθε σου ανάγκη.

 

Fun Fact: To App Store δίνει ακόμα περισσότερες δυνατότητες στο iPad Air. Πέραν από τις προεγκατεστημένες εφαρμογές, όπως οι Φωτογραφίες, τα Μηνύματα, το Mail και το Safari, μπορείς να κατεβάσεις τις τελευταίες κυκλοφορίες σε παιχνίδια.