Το γυάλινο από άκρη σε άκρη iPhone 8, ανεβάζει πιο ψηλά από ποτέ τον πήχη της αισθητικής και αυτό είναι μόνο η αρχή…

Με την πιο δημοφιλή κάμερα στον κόσμο να γίνεται ακόμη καλύτερη, τον πιο προηγμένο επεξεργαστή που έχει ποτέ ενσωματωθεί σε κινητό, τη δυνατότητα απρόσκοπτης, ασύρματης φόρτισης, αλλά και την ικανότητα να προσφέρει εμπειρίες επαυξημένης πραγματικότητας, το iPhone 8 αξίζει με το παραπάνω να βρίσκεται στα χέρια σου!

Αστραφτερή γοητεία

Το γυαλί είναι το υλικό που καλύπτει ολοκληρωτικά σχεδόν κάθε σπιθαμή της εξωτερικής επιφάνειας του iPhone 8. Πιο ανθεκτικό από κάθε άλλο γυαλί που έχει ποτέ τοποθετηθεί σε smartphone, θα απολαμβάνεις να το βλέπεις και να το αγγίζεις, χωρίς, κανένα φόβο. Ο νέος ατσάλινος σκελετός υποστήριξης, αλλά και μια λεπτή λωρίδα από αλουμίνιο αεροδιαστημικών προδιαγραφών, που περιβάλλει περιμετρικά τη συσκευή, ενισχύουν ακόμη περισσότερο την κατασκευή. Τα νέα φινιρίσματα σε Space Gray, Silver και Gold, ολοκληρώνουν την εντυπωσιακή, αισθητική ταυτότητα του νέου iPhone.

Λαμπερή οθόνη με True Tone

Οι δύο υπέροχες Retina HD οθόνες 4,7 ιντσών για το iPhone 8 και 5,5 ιντσών για το iPhone 8 Plus διαθέτουν τρία χαρακτηριστικά που τις κάνουν ακόμη πιο θεαματικές από εκείνες των προγενέστερων μοντέλων. Ευρύτερο χρωματικό βάθος, για πιο λαμπερά και πιο ζωντανά χρώματα από ποτέ, dual-domain pixels, για απολαυστική παρατήρηση από οποιαδήποτε γωνία χωρίς αλλοίωση των θαυμαστών χαρακτηριστικών της και το σημαντικότερο ίσως από όλα, υποστήριξη της τεχνολογίας True Tone. Η ισορροπία του λευκού χρώματος προσαρμόζεται αυτόματα ανάλογα με τις συνθήκες του περιβάλλοντος φωτισμού, προσφέροντας τόσο λιγότερη “κούραση” για τα μάτια, όσο και πιο φυσική απεικόνιση των χρωμάτων στην οθόνη.

Ασύγκριτη τεχνολογική υπεροχή

Με μεγαλύτερο και πιο γρήγορο αισθητήρα, νέα φίλτρα χρωμάτων, «βαθύτερα» pixels, οπτική σταθεροποίηση της εικόνας τόσο στις φωτογραφίες, όσο και στα βίντεο, αλλά και το νέο Portrait Lighting Mode, οι στιγμές που θα απαθανατίσεις με το φακό του iPhone 8 θα είναι πιο μαγευτικές από ποτέ. Σε αυτό συμβάλλει και ο βελτιωμένος image signalling processor, που αναλύει διεξοδικά κάθε σκηνή που συλλαμβάνει ο φακός για τη βελτιστοποίηση της εικόνας. Αποτελεί τμήμα του νέου A11 Bionic, του πιο ισχυρού επεξεργαστή που έχει ποτέ ενσωματωθεί σε smartphone, ανοίγοντας το δρόμο για νέες εντυπωσιακές εφαρμογές. Παράλληλα, απογειώνει στα ύψη την «ευφυΐα» του iPhone 8, ώστε όλα όσα κάνεις συχνότερα να γίνονται πιο γρήγορα, αλλά και με όσο το δυνατό χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Ενώ λοιπόν τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus κάνουν ένα άλμα στις επιδόσεις, η αυτονομία τους δεν επηρεάζεται. Η μπαταρία και των δύο συσκευών διαρκεί όσο περίπου και εκείνη των προηγούμενων μοντέλων! Αυτή τη φορά όμως, η φόρτισή της μπορεί να γίνει πολύ πιο εύκολα, αρκεί να ακουμπήσεις το iPhone 8 στην κατάλληλη επαγωγική επιφάνεια και καλώδια, τέλος!