Το µόνο που χρειάζεσαι για να απολαύσεις την αγαπηµένη σου µουσική είναι η κατάλληλη διάθεση. Οποιαδήποτε στιγµή της ηµέρας δεν έχεις παρά να αγγίξεις ή να κάνεις κλικ στη συσκευή ή στον υπολογιστή που έχεις ήδη στην κατοχή σου και αυτή θα σε ταξιδέψει, θα σε διασκεδάσει, θα σου δώσει δύναµη για να συνεχίσεις την ηµέρα σου ή απλά θα σε χαλαρώσει.

Αυτό όµως είναι κάτι που ήδη γνωρίζεις, αφού µάλλον έχεις ήδη στην κατοχή σου µια συσκευή της Apple και γνωρίζεις πόσο εύκολο είναι να ακούς µε αυτήν τα τραγούδια που εσύ έχεις επιλέξει. Αν όχι, δεν έχεις παρά να επιλέξεις τη συσκευή που σου ταιριάζει περισσότερο: Ένας iMac είναι ιδανικός για το σπίτι ή το γραφείο, ένα MacBook θα σε βολέψει ιδιαίτερα αν σπουδάζεις ή αν βρίσκεσαι συνεχώς εν κινήσει, ένα iPhone θα βρίσκεται πάντοτε µαζί σου και θα σε κρατήσει ταυτόχρονα σε επαφή µε τα αγαπηµένα σου πρόσωπα, ένα iPad είναι προτιµότερο αν δεν θέλεις το βάρος ενός υπολογιστή, ένα iPod touch θα σου δώσει απεριόριστο χώρο για τραγούδια και ένα iPod nano ή ένα iPod shuffle θα χωρέσει ακόµη και στην τσέπη σου, ενώ τέλος το Apple TV είναι σίγουρα ό,τι καλύτερο µπορείς να «δεις» και να «ακούσεις» στην τηλεόρασή σου. Η τελευταία θα σου επιτρέψει επίσης εύκολα να ακούς την αγαπηµένη σου µουσική µε την παρέα σου. Αν όµως προτιµάς µια πιο προσωπική εµπειρία, τότε δεν έχεις παρά να την κάνεις ακόµη καλύτερη επιλέγοντας τα κατάλληλα Beats ακουστικά, που µπορούν ακόµη και να είναι ασύρµατα αν νιώθεις πως η έκφρασή σου περιορίζεται από τα καλώδια.

Παιχνίδια και εφαρµογές στη µεγάλη οθόνη της τηλεόρασης!

Στο Apple TV θα βρεις χιλιάδες ταινίες, ενώ επιπρόσθετα θα έχεις πρόσβαση σε όλες τις αγαπηµένες σου πηγές streaming περιεχοµένου, όπως για παράδειγµα το YouTube. Για ποιον λόγο όµως να «περιοριστείς» σε αυτές τις «συνήθεις» επιλογές, όταν το Apple TV µπορεί να κάνει πολύ περισσότερα; Η Apple έχει φροντίσει ώστε να «χτίσει» την απαραίτητη υποδοµή που δίνει τη δυνατότητα στους developers να αναπτύξουν, αλλά και να διαθέσουν, όλες τις δηµιουργίες τους! Ετοιµάσου λοιπόν για να βιώσεις πρωτόγνωρες εµπειρίες στο σαλόνι σου: Action Games µε εντυπωσιακά τρισδιάστατα γραφικά, τα οποία θα µπορέσεις πολύ εύκολα να χειριστείς µε το Siri Remote. «Επιτραπέζια» παιχνίδια στα οποία µπορούν να συµµετέχουν όλοι οι φίλοι που έχεις καλέσει στο σπίτι σου. Εφαρµογές, που θα διευκολύνουν εσένα και την οικογένειά σου να προγραµµατίσετε τις χειµερινές σας εξορµήσεις σε κάποια πόλη της Ευρώπης. Χάρη στο πανίσχυρο hardware που ενσωµατώνει το Apple TV, αλλά και τη µεγάλη οθόνη της τηλεόρασης, δεν υπάρχει κανένας περιορισµός, οπότε το µόνο που αποµένει είναι να επισκεφθείς το App Store και να κατεβάσεις όλα τα apps και τα games που σε ενδιαφέρουν, χωρίς καν να σηκωθείς από την πολυθρόνα σου.

Η δική σου µουσική βιβλιοθήκη

Η µουσική που σου αρέσει να ακούς, τα τραγούδια που έχεις αγαπήσει, οι playlists των καλοκαιριών σου, αλλά και ό,τι άλλο είναι δικό σου βρίσκονται συγκεντρωµένα στη «βιβλιοθήκη» σου. Βρίσκεται στο iTunes του Mac ή το PC σου, όπως επίσης και στη µνήµη του iPhone, του iPad και του iPod touch. Μπορείς πολύ εύκολα να τη συγχρονίσεις ώστε να την απολαµβάνεις από κάθε σου συσκευή µε ένα µόνο κλικ στο iTunes. Μπορείς να τη διευρύνεις αν επισκεφθείς το iTunes Store από το οποίο θα αγοράσεις σχεδόν κάθε single, κάθε LP και κάθε album που έχει ποτέ δηµιουργηθεί, ώστε να το έχεις για πάντα στη συλλογή σου, χωρίς συνδροµές και χωρίς άλλους περιορισµούς. Αν πάλι ζεις στο «σήµερα» και δεν θέλεις να πληρώνεις για κάθε κοµµάτι που κατεβάζεις, τότε σίγουρα θα εκτιµήσεις το Apple Music. Με µια πολύ µικρή µηνιαία συνδροµή (6,99 ευρώ η ατοµική ή 10,99 ευρώ για οικογένεια έως και 6 µελών) θα έχεις πρόσβαση σε µια τεράστια βιβλιοθήκη από την οποία µπορείς να ακούσεις οτιδήποτε, όποτε το επιθυµείς, από όλες σου τις συσκευές. Αν κάποιο κοµµάτι σου αρέσει και δεν θέλεις να λείπει από τη συλλογή σου δεν έχεις παρά να το «κατεβάσεις» ώστε να προστεθεί σε αυτήν και να µπορείς να το απολαµβάνεις ακόµη και όταν είσαι offline, για όσο διάστηµα διαρκεί η συνδροµή σου στο Apple Music. Δεν έχει σηµασία αν ακούς ελληνική µουσική, κλασική, τζαζ ή EDM, αφού όλα τα είδη ανεξαιρέτως υπάρχουν τόσο στο iTunes Store, όσο και στο Apple Music. Το πως θα οργανώσεις τα δικά σου τραγούδια στο iTunes στο Mac ή το PC είναι αποκλειστικά δική σου υπόθεση: Φτιάξε τις δικές σου λίστες τραγουδιών, αξιοποίησε τις έξυπνες λίστες ή εκµεταλλεύσου το Genius για να δηµιουργήσεις το τέλειο playlist για ένα πάρτι ή για τη γυµναστική σου. Η δική σου βιβλιοθήκη, όπως εσύ την έχεις διαµορφώσει είτε αγοράζοντας κοµµάτια, είτε επιλέγοντας αυτά που σου αρέσουν στο Apple Music, πρωταγωνιστεί όµως και στην ανανεωµένη εφαρµογή «Μουσική» του νέου iOS 10. Άγγιξε την οµώνυµη επιλογή και θα δεις όλα σου τα τραγούδια, τα οποία µπορείς εύκολα να κατηγοριοποιήσεις ανά καλλιτέχνη ή άλµπουµ. Εκεί βρίσκονται επίσης οι playlists σου, όλη η µουσική που έχεις «κατεβάσει», καθώς επίσης και όλα τα τραγούδια και τα άλµπουµ που έχεις προσθέσει πρόσφατα στη συλλογή σου για να τα βρίσκεις εύκολα. Βρες λοιπόν το κοµµάτι που σε εκφράζει, άγγιξε το Play και καλή σου διασκέδαση. Και κάτι ακόµη: αν θέλεις να σιγοτραγουδήσεις… µε ένα swipe προς τα κάτω θα δεις στην οθόνη της iOS συσκευή σου και τους στίχους του τραγουδιού.

Απολαµβάνεις διαφορετικά µουσική µέσα από τα ακουστικά Beats.

Σχεδιάστηκαν από κορυφαίους µουσικούς ώστε να µεταδώσουν την ενέργεια, την ένταση και τον ενθουσιασµό που υπάρχει σε κάθε στούντιο. Τα έχουν προτιµήσει διάσηµοι καλλιτέχνες. Αν µοιράζεσαι το ίδιο πάθος για τη µουσική, δεν έχεις παρά να τα φορέσεις ώστε να βιώσεις µια πρωτόγνωρη εµπειρία!

Beats Studio

Η µοντέρνα γραµµή τους, τα ζωηρά χρώµατα αλλά και το χαρακτηριστικό «b» που πρωτοστατεί και στα δύο ηχεία τους, είναι ορισµένα από τα ξεχωριστά στοιχεία που τα κάνουν µοναδικά. Τα σηµαντικότερα προτερήµατα τους όµως: Beats Acoustics Engine για µια πιο προσωπική εµπειρία και Adaptive Noise Cancelling για να σωπάσει κάθε εξωτερικός θόρυβος.

Beats Studio Wireless

Αν προτιµήσεις τα Beats Studio Wireless θα απολαµβάνεις την εµπειρία των Beats Studio, χωρίς καλώδια.

Beats Solo2

Το design τους διατηρεί τα περισσότερα από τα γνώριµα στοιχεία όλων των ακουστικών Beats: τολµηρές γραµµές, απρόσµενες καµπύλες και µη ορατές βίδες.

Beats Solo2 Wireless

Ναι, σωστά κατάλαβες. Τα Beats Solo2 προσφέρουν όλα τα προτερήµατα των Solo2, όµως είναι ασύρµατα ώστε να µπορείς να τα χρησιµοποιήσεις χωρίς καλώδιο.

Beats Mixr

Έχουν σχεδιαστεί ώστε να καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες κάθε DJ. 

Beats Pro

Τα ακουστικά Beats Pro θα σου επιτρέψουν να «πάρεις στα σοβαρά» τον ήχο.

urBeats

Έφθασε η στιγµή να αναβαθµίσεις τον ήχο σου µε τα in-ear ακουστικά urBeats!

Beats Tour2

Παρέχοντας εξαιρετική ανθεκτικότητα στο νερό και τον ιδρώτα είναι ιδανικά 

για να σε ακολουθήσουν παντού.

Beats Powerbeats2

Σχεδιασµένα ώστε να αψηφούν το κατεστηµένο και να παραδίδουν άριστο ήχο ακόµη και κατά τη διάρκεια κάθε έντονης σωµατικής δραστηριότητας, τα Beats Powerbeats2 δεν αποτελούν τυχαία την πρώτη επιλογή κάθε επαγγελµατία αθλητή. 

Beats Powerbeats2 Wireless

Σε όλα τα προτερήµατα των Beats Powerbeats2 προστίθεται και ένα ακόµη: 

Η απόλυτη ελευθερία χρήση τους, χωρίς τα «τυραννικά» δεσµά των καλωδίων.