Οι νέες τεχνολογίες στον πυρήνα του συστήματος, καθιστούν τον Mac σου πιο αξιόπιστο, περισσότερο ικανό και με καλύτερη απόκριση από ποτέ, ενώ θέτουν τη βάση για μελλοντικές καινοτομίες. Παράλληλα, το macOS High Sierra βελτιώνει τις λειτουργίες και τις εφαρμογές που χρησιμοποιείς καθημερινά. Το λειτουργικό σύστημα macOS βρίσκεται πλέον σε ανώτερο επίπεδο.

Δοκίμασε τις νέες εκπληκτικές τεχνολογίες

Το macOS High Sierra εισάγει νέες τεχνολογίες που βελτιώνουν τις πιο σημαντικές λειτουργίες του Mac σου. Από την αναδιοργάνωση του συστήματος αποθήκευσης δεδομένων, μέχρι το πως παρακολουθείς video και την απελευθέρωση της πλήρους ισχύος των επεξεργαστών γραφικών, όλα συνθέτουν μία εκπληκτική Mac εμπειρία.

To  Apple File System διαχειρίζεται τα δεδομένα σου με έναν εντελώς νέο τρόπο

Τα αρχεία σου. Οι φωτογραφίες σου. Τα mail σου. Οι εφαρμογές σου. Όλα όσα είναι σημαντικά σε εσένα, για το Mac σου είναι πραγματικά... δεδομένα. Και το σύστημα αρχειοθέτησης είναι αυτό που τα οργανώνει σε αρχεία και φακέλους, ώστε να έχεις πρόσβαση σε αυτά με ένα κλικ.  Στο macOS High Sierra  παρουσιάζεται για πρώτη φορά το Apple File System ένα, προηγμένης αρχιτεκτονικής, σύστημα αρχειοθέτησης που φέρνει ένα νέο επίπεδο στην ασφάλεια και στην απόκριση.

Οι φωτογραφίες σου πιο εντυπωσιακές από ποτέ

Μπορείς να οργανώσεις, να επεξεργαστείς και να περιηγηθείς στις φωτογραφίες σου, όπως ποτέ άλλοτε με νέα ισχυρά εργαλεία, τα οποία κάνουν τη χρήση της εφαρμογής «Φωτογραφίες» (Photos) επαγγελματικά αποδοτική και απίθανα διασκεδαστική.

To iCloud «χωράει» όλη σου την οικογένεια

Τώρα μπορείς να μοιραστείς τον χώρο αποθήκευσής σου στο iCloud με όλη σου την οικογένεια. Επίλεξε 200GB ή 2ΤΒ και έπειτα μοιράσου με τους δικούς σου αρκετό χώρο για να αποθηκεύετε μαζί φωτογραφίες, βίντεο, αρχεία και πολλά άλλα.

Το Safari

H περιήγησή σου στο διαδίκτυο είναι αποκλειστικά δική σου υπόθεση.

Το Safari χρησιμοποιεί τη μηχανική μάθηση για να εντοπίσει διαφημιζόμενους ή όσους παρακολουθούν την ηλεκτρονική σου  συμπεριφορά και καταργεί τα δεδομένα παρακολούθησης.  Έτσι, η περιήγησή σου παραμένει αποκλειστικά δική σου υπόθεση.

Πες αντίο στα βίντεο που παίζουν αυτόματα

Τώρα, το Safari μπλοκάρει τα απροσδόκητα και ανεπιθύμητα βίντεο με ήχο, από την πρώτη κιόλας αναπαραγωγή, ώστε να μπορείς να περιηγηθείς ειρηνικά. Έχεις έναν αγαπημένο ιστότοπο στον οποίο θέλεις πάντα να παίζει βίντεο; Απλά χρησιμοποιείς τις ανά τοποθεσία ρυθμίσεις στο Safari και ενεργοποιείς την αυτόματη αναπαραγωγή μέσων.

Περιήγηση χωρίς... αποσπάσεις

Χρησιμοποίησε αυτόματα το Safari Reader, για κάθε άρθρο του Web που το υποστηρίζει, ώστε να μπορείς να προβάλεις ιστότοπους χωρίς διαφημίσεις και άλλες παρεκκλίσεις.

Οι αγαπημένες σου σελίδες γίνονται πιο προσωπικές

Εξατομίκευσε την εμπειρία πλοήγησής σου στο Safari, ενεργοποιώντας ειδικές ρυθμίσεις για επιλεγμένους ιστότοπους, όπως το επίπεδο μεγέθυνσης σελίδας, τις υπηρεσίες τοποθεσίας, τις ειδοποιήσεις και τους αποκλεισμούς περιεχομένου. Έτσι, κάθε ιστοσελίδα εμφανίζεται ακριβώς όπως σου αρέσει.

O Mac γίνεται ένα ισχυρό επαγγελματικό εργαλείο

HEVC, το νέο πρότυπο συμπίεσης βίντεο

Ένα νέο βιομηχανικό πρότυπο έρχεται στο Mac. To HEVC

(High Efficiency Video Coding, γνωστό και ως H.265) μπορεί να συμπιέσει βίντεο έως 40% περισσότερο από το H.264, το τρέχον πρότυπο συμπίεσης βίντεο. Χρησιμοποιώντας το HEVC, τα βίντεο ρέουν καλύτερα και καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο στο Mac σου, διατηρώντας παράλληλα την ίδια οπτική ποιότητα.

Metal 2

Το Metal είναι μία τεχνολογία ενσωματωμένη στο macOS που επιτρέπει στις εφαρμογές να απελευθερώσουν την πλήρη ισχύ του επεξεργαστή γραφικών. Τώρα το Metal 2 όχι μόνο ανεβάζει την οπτική εμπειρία στο επόμενο επίπεδο, αλλά προσθέτει και δυνατότητες όπως μηχανική μάθηση, εικονική πραγματικότητα και υποστήριξη για εξωτερικό επεξεργαστή γραφικών , για ψυχαγωγικές, επαγγελματικές, καθώς και δημιουργικές εφαρμογές. Είτε παίζεις παιχνίδια ή δημιουργείς περιεχόμενο, είτε αναπτύσσεις λογισμικό, η τεχνολογία Metal 2 σου δίνει την ισχύ που χρειάζεσαι για να δώσεις ζωή σε ό,τι φαντάζεσαι.

Εικονική πραγματικότητα

Το macOS High Sierra επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργούν εμπειρίες διαδραστικής εικονικής πραγματικότητας, για πρώτη φορά στον Mac, χρησιμοποιώντας τον νέο iMac με οθόνη Retina 5K, τον νέο iMac Pro που αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2017 ή οποιονδήποτε Mac που διαθέτουν εξωτερικό επεξεργαστή γραφικών.