Ο πιο αγαπημένος σου Mac επέστρεψε ισχυρός όσο ποτέ άλλοτε, αλλά πανέμορφος όπως πάντα. Ο νέος, πιο λεπτός και πιο ελαφρύς MacBook Air, έρχεται με μία εξαιρετική Retina Display, TouchID και είναι ο πιο «πράσινος» Mac που έχεις γνωρίσει ποτέ, καθώς είναι κατασκευασμένος από 100% ανακυκλωμένο αλουμίνιο.

 

Εκθαμβωτική Retina Display

Αυτή είναι η καλύτερη οθόνη που έχεις δει ποτέ σε έναν MacBook Air. Με τέσσερις φορές περισσότερα pixels από μία οθόνη HD, η 13,3” Retina Display του νέου MacBook Air προσφέρει νέα επίπεδα λεπτομέρειας και ρεαλισμού στις φωτογραφίες, ενώ εμφανίζει το κείμενο τόσο καθαρό και ευκρινές, ώστε πραγματικά να αισθάνεσαι ότι διαβάζεις μία τυπωμένη σελίδα. Με 48% περισσότερα χρώματα από την προηγούμενη γενιά, το περιεχόμενο στον νέο MacBook Air είναι πιο πλούσιο και «ζωντανό» από ποτέ.

 

Απόλυτη ασφάλεια μέσω του Touch ID

Στον νέο MacBook Air, το δαχτυλικό σου αποτύπωμα είναι ο κωδικός σου. Η προηγμένη ασφάλεια και η ευκολία του Touch ID, όπως και στο iPhone, δίνει «το παρόν» στην ανανεωμένη πρόταση της Apple, επιτρέποντάς σου, μεταξύ άλλων, να έχεις πρόσβαση σε κλειδωμένα έγγραφα, σημειώσεις και ρυθμίσεις συστήματος, απλά με ένα άγγιγμα. Ο νέος MacBook Air ενσωματώνει το Apple T2 Security Chip, που εγγυάται την απόλυτη ασφάλεια των δεδομένων σου, τα οποία, πρέπει να γνωρίζεις, ότι δεν «ταξιδεύουν» στο «σύννεφο», αλλά αποθηκεύονται στον SSD της συσκευής, πλήρως κρυπτογραφημένα.

 

Ανανεωμένο πληκτρολόγιο και Trackpad

Τι άλλο αναζητάς από τον αγαπημένο σου υπολογιστή; Ξεκούραστη και άνετη πληκτρολόγηση! Ο νέας γενιάς MacBook Air θα σε ικανοποιήσει και σε αυτόν τον τομέα, καθώς έρχεται με πλήρως ανανεωμένο πληκτρολόγιο με τον μηχανισμό “butterfly” τηςApple, που προσφέρει τέσσερις φορές μεγαλύτερη σταθερότητα, απαράμιλλη άνεση και καλύτερη απόκριση. Τα πλήκτρα διαθέτουν οπίσθιο φωτισμό με αισθητήρα περιβάλλοντος φωτός, ώστε να σε διευκολύνουν να πληκτρολογείς ακόμη και στο σκοτάδι. Επιπρόσθετα, το νέο Force Touch trackpad προσφέρει ακριβή έλεγχο και ομοιόμορφη απόκριση -ανεξάρτητα από το σημείο που κάνεις κλικ- καθώς και άφθονο χώρο για multi-touch χειρονομίες.