Αυτοί είναι οι top 3 λόγοι που θα αγαπήσει το Apple Pencil

 

3.

Σχεδιασμένο να κάνει περισσότερα, πιο απλά.

Το νέο Apple Pencil συνδέεται μαγνητικά στην πλαϊνή πλευρά του iPad Pro με έναν χαρακτηριστικό –και απολαυστικό– ήχο «κλικ». Αμέσως μετά, ζευγοποιείται αυτόματα με τη συσκευή σου και αρχίζει να φορτίζει, ώστε να είναι πάντα έτοιμο για χρήση. Επιπλέον, τώρα μπορείς να αλληλεπιδράς με το Apple Pencil με ολοκαίνουριους τρόπους. Απλώς πίεσε ελάφρά (tap) δύο φορές για να αλλάξεις εργαλεία, χωρίς να διακόψεις τη ροή σου.

 

2.

H υψηλή τεχνολογία στην υπηρεσία της υψηλής τέχνης.

Το Apple Pencil είναι ιδανικό για κάθε στιγμή έμπνευσης. Χρησιμοποίησέ το για να κρατήσεις σημειώσεις, να ζωγραφίσεις ή να σχεδιάσεις ένα κτήριο. Στο App Store θα βρεις πολύ μεγάλη ποικιλία apps, που σου δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις ακόμα περισσότερα με το Apple Pencil. Ό,τι και αν κάνεις, γίνεται τόσο εύκολα με το Apple Pencil που δεν θα θέλεις να το αφήσεις από τα χέρια σου.

 

1. 

Πολύ γρήγορη απόκριση. Τέλεια ακρίβεια. 

Το Apple Pencil είναι το ιδανικό εργαλείο όταν χρειάζεσαι ακρίβεια pixel. Σχεδίασε ό,τι θέλεις με απόλυτη ακρίβεια, από ένα αρχιτεκτονικό σχέδιο έως ένα καλαίσθητο πορτρέτο, με καλοσχεδιασμένες όλες τις μικρές λεπτομέρειες που το κάνουν να ξεχωρίζει. Πίεσε δυνατά για πιο παχιές γραμμές και ελαφρά για πιο λεπτές γραμμές. Δημιούργησε σκίαση απλώς γέρνοντας το Apple Pencil. Όλα εμφανίζονται χωρίς καμία σχεδόν καθυστέρηση.

 

Βρες το Apple Pencil και όλα τα μοναδικά iPad αξεσουάρ εδώ!