Πέντε λόγοι που θα αγαπήσει το Apple Watch.

5

Ακούς την αγαπημένη σου μουσική απευθείας από τον καρπό σου.

Το Apple Watch σου δίνει τη δυνατότητα να κρατάς το ρυθμό σου έχοντας τις αγαπημένες σου playlists απευθείας στον καρπό σου.

4

Είναι αδιάβροχο.

Το Apple Watch Series 3 είναι αδιάβροχο, ώστε να μπορείς να απολαύσεις μια δροσιστική βουτιά στην πισίνα ή τη θάλασσα μετά από την προπόνησή σου.

3

Υπάρχει ένα Apple Watch για όλους.

Διάλεξε ανάμεσα από τρία διαφορετικά μοντέλα ανάλογα με τις ανάγκες σου. Σύγκρινε το Apple Watch Series 3, Apple Watch Nike+ και Apple Watch Series 1 εδώ. Έπειτα, μπορείς να δώσεις στη συσκευή σου το δικό σου προσωπικό στιλ με λουράκια σε πολλούς χρωματισμούς και διάφορα υλικά κατασκευής που καλύπτουν κάθε προτίμηση.

2

Είναι πανίσχυρο εργαλείο υγείας.

Η βελτιωμένη εφαρμογή “Καρδιακοί Παλμοί” μετρά παλμούς σε κατάσταση ηρεμίας, στο περπάτημα και μετά την προπόνηση. Το App “Αναπνοή” σε βοηθά να αδειάσεις το μυαλό σου και να ξεκουράσεις το σώμα σου, ενώ η εφαρμογή “Υγεία” σου επιτρέπει να έχεις όλα τα δεδομένα που αφορούν στην υγεία σου συγκεντρωμένα σε ένα app. Μπορείς ακόμα να κατεβάσεις εφαρμογές τρίτων ή συμβατό εξοπλισμό υγείας. 

1

Είναι το απόλυτο Sport Watch.  

Το Apple Watch είναι ο καλύτερος προσωπικός προπονητής και σου δίνει καθημερινή έμπνευση για άσκηση. Επίλεξε το πρόγραμμα άσκησης και προπόνησης που επιθυμείς ανάλογα με τις ανάγκες και τη διάθεσή σου -όπως ποδηλασία, τρέξιμο, ελλειπτικό, κολύμπι και πολλά ακόμη- όρισε τους στόχους σου και άρχισε να γυμνάζεσαι. Το Apple Watch σου δίνει τη δυνατότητα την ώρα που γυμνάζεσαι να παρακολουθείς μετρήσεις όπως απόσταση, ρυθμό, ενεργές θερμίδες, καρδιακό παλμό και χρόνο. Στην προπόνηση το Apple Watch θα σου προσφέρει δυνατότητες γρήγορης εκκίνησης, παρακολούθηση υψηλής έντασης και διαλειμματικής προπόνησης, εξελιγμένη παρακολούθηση κολύμβησης, συγχρονισμό με τα όργανα του γυμναστηρίου, γρήγορη και αυτόματη εναλλαγή άσκησης ακόμη καθώς και λειτουργία ‘Mην ενοχλείτε’.

Συνδύασέ το!

Τα top 5 αξεσουάρ που θα αγαπήσει αν ήδη έχει Apple Watch .

5

Μαγνητική βάση φόρτισης Apple Watch

4

Δερμάτινο λουράκι Apple

3

Apple Sport Band

2

BeatsX

1

AirPods

Βρες τα όλα εδώ