Πέντε λόγοι που θα αγαπήσει το iPhone.

Το iPhone είναι ο "βασιλιάς" των δώρων και εδώ θα βρεις τους 5 βασικούς λόγους που το κάνουν τόσο δημοφιλές.

5

Το μοναδικό του design

Όλοι το λατρεύουν, πολλοί προσπάθησαν να το αντιγράψουν, αλλά κανένας δε μπορεί να αμφισβητήσει το πανέμορφο, ποιοτικό και μοναδικό design ενός iPhone.

4
Η ταχύτητα και η ασφάλεια που προσφέρει το iOS

Το iOS είναι το κορυφαίο λειτουργικό σύστημα για φορητές συσκευές στον κόσμο που εξασφαλίζει premium εμπειρία χρήσης χωρίς “κολλήματα” και ιούς. Σε συνδυασμό με τις αναβαθμίσεις που προσφέρει η Apple, επανασχεδιάζοντας κάθε φορά το iOS, το  iPhone αποκτά χαρακτηριστικά και λειτουργίες που το κάνουν κάθε φορά καλύτερο παρά ποτέ.

3

Η απολαυστικά απλή χρήση του

Η ευκολία είναι ο πυρήνας σε οτιδήποτε δημιουργεί η Apple, και το iOS έχει σχεδιαστεί για να είναι εύκολο και να προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε χρήστη. Με ένα απλό άγγιγμα, μπορείς να ανοίξεις εφαρμογές ή να κάνεις το iPhone σου πιο… προσωπικό. Επίσης, διαθέτει και το app “Συμβουλές” (Tips), ώστε να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τη συσκευή σου!

2

Η κάμερα του είναι τόσο καλή όσο λένε

Περισσότερες φωτογραφίες έχουν ληφθεί από iPhone σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη κάμερα στον κόσμο. Η συσκευή και το λειτουργικό έχουν σχεδιαστεί μαζί, χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία για να μπορείς να τραβάς εκπληκτικές φωτογραφίες και video σε Slo-Mo, Portrait Mode, Time-Lapse κι άλλα. To iPhone έχει επίσης μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως η λειτουργία “Αναμνήσεις”, όπου αυτομάτως οι αγαπημένες σου στιγμές μετατρέπονται σε όμορφες ταινίες, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

1

Έχει τα υψηλότερα επίπεδα ικανοποίησης χρηστών

Για την ακρίβεια, το 97% των ανθρώπων που έχουν iPhone αναφέρουν ότι δεν θα το άλλαζαν με τίποτα! Αυτό συνεπάγεται πολλά χαμόγελα. Πολλές όμορφες φωτογραφίες και πολλούς ανθρώπους χαρούμενους που διάλεξαν το πιο αγαπητό δώρο του κόσμου!

 

Συνδύασέ το!

Τα top 5 αξεσουάρ που θα αγαπήσει αν ήδη έχει iPhone.

5

Δεεμάτινη Θήκη Apple

4

 Apple Θήκη Σιλικόνης

3

Apple TV

2

AirPods

1

Apple Watch

Βρες τα όλα εδώ