Πέντε λόγοι που θα αγαπήσει το MacBook Pro.

Ο MacBook Pro με Touch Bar και Touch ID αλλάζει εντελώς τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούμε με έναν Mac. Επιλέξαμε πέντε βασικούς λόγους που το κάνουν τόσο μοναδικό:

5

Είναι ασυναγώνιστα λεπτό και ελαφρύ.

Ο MacBook Pro με Touch Bar και Touch ID έχει επανασχεδιαστεί πλήρως, ώστε να προσφέρει μοναδική ισχύ ενώ παράλληλα είναι απολαυστικά εύκολο να το έχεις παντού μαζί σου.

4


Έχει την πιο φωτεινή και ζωντανή οθόνη που έχεις δει ποτέ σε φορητό Mac.

Διαθέτει ισχυρό οπίσθιο LED φωτισμό και υψηλό λόγο αντίθεσης, για βαθύτερο μαύρο και ακόμα πιο φωτεινό λευκό, ενώ εξοικονομεί ακόμα περισσότερη ενέργεια. Επιπλέον, υποστηρίζει ευρεία γκάμα χρωμάτων, για ακόμα πιο έντονες πράσινες και κόκκινες αποχρώσεις. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζει εικόνες μεγαλύτερης πιστότητας με ρεαλιστικές, ζωντανές λεπτομέρειες, απαραίτητες για εργασίες graphic design, προσαρμογής χρωμάτων και επεξεργασίας.

3

Το Touch ID είναι το ίδιο επανστατικό και στον Mac.

Ο MacΒοοκ Pro ξεκλειδώνει στη στιγμή με την τεχνολογία Touch ID. Η αναγνώριση δαχτυλικού αποτυπώματος επιτρέπει γρήγορη πρόσβαση στον MacBook Pro, στις ρυθμίσεις συστήματος, σε κλειδωμένα αρχεία και ασφαλείς συναλλαγές. Όλα αυτά μόνο με ένα άγγιγμα.

2


Το Touch Bar αλλάζει τα πάντα.  

To Touch Bar αλλάζει αυτόματα, δίνοντας γρήγορη πρόσβαση σε βασικές εντολές με βάση την εκάστοτε εργασία - ρύθμιση έντασης ή φωτεινότητας, διαδραστικούς τρόπους ρύθμισης ή περιήγησης περιεχομένου κειμένου, έξυπνα χαρακτηριστικά πληκτρολόγησης όπως emoji, προτεινόμενα κείμενα πρόβλεψης και πολλά άλλα, εκπληκτικά γρήγορα και απλά.

1

Είναι ασυναγώνιστα ισχυρό.

Ναι, η Apple το κατάφερε και πάλι! Το MacBook Pro είναι λεπτότερο, ελαφρύτερο και ασυναγώνιστα ισχυρό, με έως και 130% γρηγορότερα γραφικά και μέχρι 100% ταχύτερη αποθήκευση flash. Αυτό είναι το ποσοστό της ασύγκριτης ταχύτητας.

 

Συνδύασέ το!

Τα top 5 αξεσουάρ που θα αγαπήσει αν ήδη έχει MacBook Pro.

5

BeatsX

4

Beats Solo3 Wireless

3

Magic Mouse

2

AirPort Time Capsule

1

Apple TV

 

Βρες τα όλα εδώ