Πέντε λόγοι που το iOS 11 κάνει το iPad Pro τον τέλειο σύντροφο.

5

H εφαρμογή Files.

Η νέα εφαρμογή Files συγκεντρώνει όλα τα αρχεία σε ένα μέρος. Η περιήγηση, η αναζήτηση και η οργάνωση όλων των αρχείων γίνεται πλέον πανεύκολα, από ένα σημείο. Παράλληλα, υπάρχει ένα συγκεκριμένο μέρος για αυτά που χρησιμοποιήθηκαν πρόσφατα. Όλα αυτά αφορούν στα αρχεία που βρίσκονται τόσο στο iPad, όσο και σε apps, σε άλλες συσκευές iOS, στο iCloud Drive, καθώς και σε υπηρεσίες όπως το Dropbox.

4

Το Dock.

Το Dock αποτελεί μια ριζική αλλαγή για το iPad. Η νέα αγαπημένη λειτουργία του iOS 11 εμφανίζεται απλά με ένα swipe up προς τα πάνω, από οποιοδήποτε σημείο της οθόνης. Η αριστερή πλευρά του είναι πλήρως προσαρμόσιμη με έως 13 εφαρμογές. Στη δεξιά πλευρά, βρίσκονται οι εφαρμογές που έχουν ανοίξει πρόσφατα, καθώς και οι εφαρμογές που είναι ανοιχτές στο iPhone ή το Mac, παρέχοντας ευκολία και απρόσκοπτη εμπειρία.

3

Βελτιωμένο multitasking.

Το multitasking έγινε πιο εύχρηστο και διαισθητικό από ποτέ. Τώρα, δίνει τη δυνατότητα ένα δεύτερο app να ανοίγει απευθείας από το Dock, ενώ και τα δύο apps θα παραμένουν ενεργά σε λειτουργία Slide Over και Split View. Μπορείς να σύρεις το δεύτερο app σε λειτουργία Slide Over στα αριστερά. Και χάρη στο επανασχεδιασμένο app Εναλλαγή, η επιστροφή στα αγαπημένα γίνεται απολαυστικά απλή.

2

Drag and Drop.

Το iPad διαθέτει λειτουργία Drag and Drop για να μπορείς να μετακινείς κείμενο, φωτογραφίες και αρχεία από το ένα app στο άλλο. Και επειδή είναι σχεδιασμένo για να λειτουργεί στη Multi-Touch, μεγάλη οθόνη του iPad, η μετακίνηση του περιεχομένου γίνεται με τρόπο μαγικό.

1

Apple Pencil.

Το Apple Pencil προσφέρει περισσότερους τρόπους για δημιουργία σε νέα επίπεδα. Το iOS 11 έκανε το Apple Pencil πιο ευέλικτο, ισχυρό και οικείο παρά ποτέ. Είναι πιο χρήσιμο για κάθε task, όπως σημειώσεις, ολοκλήρωση εργασιών ή απλά δημιουργία χωρίς όρια.

Συνδύασέ το!

Τα top 5 αξεσουάρ που θα αγαπήσει αν ήδη έχει iPad Pro.

5

Apple TV

4

BeatsX

3

Smart Cover

2

Smart Keyboard

1

Apple Pencil

Βρες τα όλα εδώ