Χρειάζεσαι κάποιον να σε παρακινεί, να σου θέτει στόχους και να μετράει τις επιδόσεις σου κάθε στιγμή; Τότε, το νέο Apple Watch Series 3 είναι το τέλειο δώρο για εσένα ή τους αγαπημένους σου.

Καλύτερο σε κάθε χτύπο, κοσμεί τον καρπό σου και καταγράφει κάθε σου κίνηση. Περιλαμβάνει μια “έξυπνη” εφαρμογή για προπόνηση που μπορεί να αποθηκεύσει μετρήσεις από το απλό τρέξιμο και το ποδήλατο έως την προπόνηση υψηλής έντασης, ενώ οποιαδήποτε στιγμή μπορείς να ελέγχεις τους καρδιακούς σου παλμούς.

Πιο συγκεκριμένα, με το Apple Watch μπορείς την ώρα που γυμνάζεσαι να δεις μετρήσεις όπως απόσταση, ρυθμό, ενεργές θερμίδες, καρδιακό παλμό και χρόνο.

Aπό τη στιγμή που θα το φορέσεις, το Apple Watch θα λαμβάνει προσωποποιημένα δεδομένα για την πρόοδό σου και γνωρίζοντας ποια επιτεύγματα είσαι κοντά στο να πετύχεις, θα σε εμψυχώνει, έτσι ώστε να συνεχίσεις δυναμικά την πορεία σου!

Επιπλέον, αν δε μπορείς να ζήσεις ούτε λεπτό χωρίς τα αγαπημένα σου τραγούδια, τότε το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να συγχρονίσεις αυτόματα τις αγαπημένες σου λίστες αναπαραγωγής με το Apple Watch Series 3 και θα έχεις έως και 40 εκατομμύρια τραγούδια απευθείας... στον καρπό σου!

Αυτές τις γιορτές, λοιπόν, κάνε ένα δώρο που δε θα αποχωριστείς ούτε λεπτό!

 

Δες εδώ τον οδηγό δώρων που φτιάξαμε! Θα ανανεώνεται συνεχώς για να σου δίνει μοναδικές ιδέες!