Πέντε λόγοι που θα λατρέψεις τα AirPods.

Με τα AirPods, η Apple άλλαξε τα δεδομένα στην εμπειρία χρήσης των ασύρματων ακουστικών, καθιστώντας τη μοναδική τόσο στο iPhone, όσο και σε όλες τις αγαπημένες σου Apple συσκευές!

5

Φόρτισέ τα για 15 λεπτά και θα έχεις 3 ώρες λειτουργίας

Χρησιμοποίησε τη θήκη φόρτισης για να φορτίσεις τα AirPods, όπου και αν βρίσκεσαι, δίνοντας στα ακουστικά σου έως και 24 ώρες αναπαραγωγής.

4
 

Απόκτησε τον απόλυτο έλεγχο της συσκευής σου με ένα απλό double tap

Όταν φοράς τα AirPods, με δύο γρήγορα, έντονα χτυπήματα στο εξωτερικό τους μπορείς να απαντήσεις σε μια κλήση ή να κλείσεις το τηλέφωνο. Με τον ίδιο τρόπο τα AirPods μπορούν επίσης να κάνουν τις εξής ενέργειες: 

✔️Αναπαραγωγή και παύση του περιεχομένου ήχου

✔️Αναπαραγωγή του επόμενου τραγουδιού 

✔️Αναπαραγωγή του προηγούμενου τραγουδιού

✔️Απενεργοποίηση του περιεχομένου ήχου

✔️Ενεργοποίηση του φωνητικού οδηγού Siri 

3

Συνδέονται μαγικά 

Όχι, αλήθεια. Άνοιξε τη θήκη φόρτισης και τα AirPods συνδέονται αυτόματα με το iPhone, το Apple Watch, το iPad και το Mac τόσο απρόσκοπτα και γρήγορα που μοιάζει μαγικό.

2

Η εναλλαγή μεταξύ συσκευών γίνεται πιο εύκολα από ποτέ
Όταν είσαι συνδεδεμένος στο iPhone, το Apple Watch είναι ήδη έτοιμο! Για να ακούσεις σε iPad ή Mac, απλώς επίλεξε τα AirPods ως output. Η διαδικασία pairing και un-pairing ανήκει πλέον στο παρελθόν!

1

Ξεκάθαρα ανώτερος ήχος

Τα AirPods προσφέρουν ποιότητα ήχου που θα λατρέψεις στη μουσική, στις ταινίες και σε πολλά άλλα. Παράγουν πλούσιο ήχο υψηλής ποιότητας σε μορφή AAC (Advanced Audio Coding), ενώ όταν θέλεις να μιλήσεις, τα διπλά μικρόφωνα δημιουργούν μια δέσμη που φιλτράρει τον ήχο του περιβάλλοντος για να κάνεις κλήσεις με την ησυχία σου.

 

Βρες τα εδώ