iPad στην εκπαίδευση | iSquare

Είσαι εκπαιδευτικός;

Με το iPad, το μέλλον των μαθητών σου είναι στο χερι σου.

Είναι ο.. υπολογιστής που θα λατρέψεις

Το iPad είναι εξοπλισμένο με ευφυείς επεξεργαστές σχεδιασμένους από την Apple σε συνδυασμό με τεχνολογία Neural Engine προηγμένης μηχανικής εκμάθησης. Χάρη στην ευελιξία του iPad, τις ταχύτατες επιδόσεις, την ολοήμερη διάρκεια της μπαταρίας και το ειδικά σχεδιασμένο iPadOS περνάς από την έμπνευση στη δημιουργία όποτε κι όπου θες. Ικανό να φέρει εις πέρας τις πιο απαιτητικές εργασίες καλύτερα από πολλούς, καλούς φορητούς υπολογιστές της αγοράς.

iPad with keyboard

Όλα, απλά και εύκολα

Ανακάλυψε τις προεγκατεστημένες εφαρμογές παραγωγικότητας Pages, Keynote, και iMovie που καθιστούν τη δημιουργία παρουσιάσεων, video και εκπαιδευτικού υλικού πιο εύκολη από ποτέ. Χρησιμοποίησε την Εγγραφή Οθόνης για να καταγράψεις τα διαδικτυακά σου μαθήματα. Οργάνωσε τον χρόνο και τις εργασίες χάρη στα Voice Memos ή στις Σημειώσεις, όπου μπορείς να προσθέσεις λίστες ελέγχου, εικόνες, σαρωμένα έγγραφα και πολλά περισσότερα. Επιπλέον, στο App Store μπορείς να βρεις χιλιάδες, δωρεάν apps εκπαίδευσης και πάνω από ένα εκατομμύριο εφαρμογές σχεδιασμένες αποκλειστικά για το iPad.

Horizontal app icons

Apple Pencil

Με το Apple Pencil κρατάς σημειώσεις, σχεδιάζεις και ζωγραφίζεις απολαμβάνοντας ακρίβεια σε επίπεδο pixel και ασύλληπτη απόκριση. Δίνει την αίσθηση χρήσης πραγματικού μολυβιού και απογειώνει την παραγωγικότητά σου. Σκάναρε γραπτά ή σημειώσεις και δούλεψε, διόρθωσε, υπογράμμισε ή δημιούργησε δυναμικά σε πραγματικό χρόνο προσθέτοντας ακόμα και video ή εικόνες στα αρχεία σου κάθε στιγμή στο σπίτι ή στην τάξη.

Υποστήριξη πληκτρολογίου.

Σύνδεσε το iPad σου με τα Smart Keyboard και Magic Κeyboard της Apple ή με όποιο Bluetooth επιθυμείς για να έχεις την αίσθηση και τις επιδόσεις ενός φορητού υπολογιστή που κάνει πολλά περισσότερα.

iPad with pencil

Η ασφάλεια είναι ενσωματωμένη.

Το iPad έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την προστασία του απορρήτου και της ασφάλειάς σου. Η Apple σχεδιάζει την συσκευή μαζί με το λειτουργικό σύστημα και διασφαλίζει ότι κάθε πληροφορία σου μένει ιδιωτική. Το λειτουργικό iPadOS κάνει ένα ακόμη βήμα στην προστασία του απορρήτου με νέες δυνατότητες που σε βοηθούν να διατηρείς τον έλεγχο των δεδομένων σου, χωρίς να στερείσαι τις εξατομικευμένες εμπειρίες που θέλεις. Συνδέσου σε κάθε δίκτυο αξιόπιστα και γρήγορα στο σχολείο ή εκτός από αυτό. Αξιοποίησε λειτουργίες, όπως η επιλογή Μην Ενοχλείτε για να εξασφαλίσεις πως θα μοιράζεσαι μόνο το περιεχόμενο που θες εσύ.

iPad security

Powerpoint. WebEx. Google Docs.
Συμβατό και συνδεδεμένο.

Όλες οι εφαρμογές που χρειάζεσαι λειτουργούν άψογα στο iPad από το Microsoft 365, μέχρι το Google Drive και το Dropbox. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα apps με τα οποία είσαι ήδη εξοικειωμένος και να τα αξιοποιήσεις στο έπακρο με τις μοναδικές δυνατότητες του iPad όπως η πολυδιεργασία, η επαυξημένη πραγματικότητα και η Multi-Touch οθόνη. Προηγμένο, όμως εξαιρετικά απλό.

iPad applications
Love iPad

HeartΑγαπάς να το χρησιμοποιείς.

Το iPad σε πολλές χώρες μεταμορφώνει την εμπειρία της εκπαίδευσης στην τάξη, εδώ και 40 χρόνια. Συνεχίζει να εμπνέει συνδέοντας το ευρύ φάσμα των εφαρμογών του με τους διαρκώς εξελισσόμενους τρόπους δημιουργίας, παρουσίασης και κοινής χρήσης περιεχομένου. Στη χώρα μας έχουμε το πρόγραμμα iPad 1:1 σε πάνω από 18 σχολεία. Μάθε περισσότερα στο learnipad.gr.

Υπάρχει ένα iPad για σένα

iPad Pro
iPad Pro
Με την υπερδύναμη
του M1.

Οθόνη Liquid Retina XDR, τεχνολογία ProMotion και True Tone

Δυνατότητα 5G

Συμβατό με Apple Pencil (2nd Gen), Magic Keyboard και Smart Keyboard Folio

iPad Air
iPad Air
Πανάλαφρο. Πανέμορφο.
Πανίσχυρο.

Οθόνη Liquid Retina

Με την ισχύ του Apple M1 Chip

Συμβατό με Apple Pencil (2nd Gen), Magic Keyboard και Smart Keyboard Folio

iPad
iPad
Συγκλονιστικά ικανό.
Συναρπαστικά προσιτό.

Οθόνη Retina, True Tone

A13 Bionic chip

Συμβατό με Apple Pencil (1st Gen) και Smart Keyboard