Πώς το iPad αντικατέστησε τον υπολογιστή. 

Το καλοκαίρι για τον καθένα σημαίνει κάτι διαφορετικό. 

Είσαι περιπετειώδης ή προτιμάς να χαλαρώνεις διαβάζοντας ένα βιβλίο, ζωγραφίζοντας, παρέα με τις αγαπημένες σου εφαρμογές; 

Σίγουρα η φετινή καλοκαιρινή περίοδος θα είναι διαφορετική από τις άλλες, όμως αυτό δε σημαίνει πως δε μπορείς να απολαύσεις, όλα όσα κάνουν αυτήν την εποχή ξεχωριστή για σένα, μαζί με το iPad σου! 

Το iPad είναι ο υπολογιστής του μέλλοντος

Το iPad έχει εξαιρετικά ελαφρύ και λεπτό design, ενώ είναι τόσο ισχυρό που μπορεί να εκτελέσει ακόμα και τις πιο απαιτητικές εργασίες, όπως θα έκανε ένα laptop χωρίς να «κολλάει» πουθενά. Επιπλέον, η Apple απογειώνει την εμπειρία χρήσης, με ένα πλήρους μεγέθους πληκτρολόγιο, το οποίο λειτουργεί σα βάση στήριξης και σαν προστατευτική θήκη, ενώ μαζί με το Apple pencil, τα έχεις όλα και πολλά παραπάνω από ότι θα είχες από έναν υπολογιστή. 

Ένα σύγχρονο και αξιόπιστο εκπαιδευτικό εργαλείο

Ποιος είπε πως το καλοκαίρι τα παιδιά δε μαθαίνουν; Mε τo iPad μπορείς να κρατάς σημειώσεις, να προσθέτεις επισημάνσεις πάνω σε pdfs, screen shots και οτιδήποτε άλλο. Παράλληλα, η περιέργεια και η φαντασία του παιδιού αναπτύσσεται με το iPad. Υπάρχουν στο App Store, χιλιάδες εφαρμογές σχεδιασμένες ειδικά για το iPad, που σε βοηθούν από το να μάθεις μια νέα γλώσσα, να συνθέσεις τη δική σου μουσική ακόμα και να σε βοηθήσει να κατανοήσεις με έναν νέο, διαφορετικό πιο κοντά στην σύγχρονη εποχή, διαισθητικό τρόπο τα μαθηματικά και την ιστορία. Μπορεί ακόμα κι ένα παραμύθι να πάρει «ζωή» μπροστά στα μάτια του παιδιού βλέποντας τους χαρακτήρες να ξεπηδούν μέσα από τις σελίδες του iPad

Το ήξερες ότι μπορείς να κατεβάσεις από το site του υπουργείου (ebooks.edu.gr/new/allmaterial.php) διαδραστικά σχολικά βιβλία; 

Το παιδί μαθαίνει και βλέπει τη μελέτη σαν επιβράβευση, ενώ είναι πιο κοντά στον τρόπο που ψυχαγωγείται.

iPad + gaming = Η απόλυτη φορητή κονσόλα 

Με τον γρήγορο επεξεργαστή που διαθέτει, τα παιχνίδια φαίνονται πιο ρεαλιστικά με ομαλή εικόνα και απίστευτες λεπτομέρειες στα γραφικά τους. Είτε είσαι μεγάλο ή μικρό παιδί, δεν χορταίνεις να παίζεις στο iPad. Σε συνδυασμό, δε, με ένα Bluetooth χειριστήριο μπορείς να έχεις την τέλεια, φορητή κονσόλα παιχνιδιών. Και έχεις κι άλλες επιλογές: το Apple Arcade, η νέα υπηρεσία της Apple σου δίνει πρόσβαση σε πάνω από 100 παιχνίδια χωρίς διαφημίσεις, χωρίς αγορές εντός app, για παιχνίδι online ή offline.

Έχεις καλλιτεχνική φύση; 

Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη περίοδος να ξεκινήσεις ένα χόμπι που σε γεμίζει! Μπορείς να σχεδιάσεις, να σκιτσάρεις και να ζωγραφίσεις στο iPad με τη βοήθεια του πρωτοποριακού Apple Pencil. Είτε ζωγραφίζεις στον ελεύθερό σου χρόνο έναν πίνακα με στυλ νερομπογιάς, είτε σχεδιάζεις για ένα λογότυπο ή ένα σχεδιάγραμμα, το Apple pencil με το iPad γίνεται ένας καμβάς απεριόριστων δυνατοτήτων με ακρίβεια pixel! 

Family Sharing

Με την υπηρεσία Οικογενειακής κοινής χρήσης, έως έξι μέλη μίας οικογένειας μπορούν εύκολα να μοιράζονται μεταξύ τους τις αγορές από το Apple Books και το App Store, καθώς και μια οικογενειακή συνδρομή Apple Music και Apple TV+ ή ένα πρόγραμμα χώρου αποθήκευσης iCloud. Μπορεί, επίσης, να μοιράζεται ένα άλμπουμ φωτογραφιών, ένα ημερολόγιο και υπομνήσεις, ενώ οποιοδήποτε μέλος της οικογένειας μπορεί να βοηθήσει στην εύρεση της συσκευής που έχει χάσει ένα άλλο μέλος. Με τη λειτουργεία screen time ο γονιός έχει τη δυνατότητα να ελέγξει το που περιηγείται παιδί, να προσθέσει όριο χρήσης σε εφαρμογές και να επιλέξει ποιες ώρες της ημέρας το παιδί θα κάνει χρήση του iPad

Σχεδιασμένο για όλους 

Η τεχνολογία έχει περισσότερη δύναμη όταν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους. Γι’ αυτό ακριβώς το iPad είναι εξοπλισμένο με δυνατότητες προσβασιμό­τητας που υποστηρίζουν ανάγκες όρασης, ακοής, κινητικότητας και εκμάθησης, όπως π.χ. τον Μεγεθυντικό Φακό, με τον οποίο μπορείς να διαβάσεις ευκολότερα τα μικρά γράμματα.

Ατελείωτες βόλτες ή εξορμήσεις. 

Είναι δεδομένο πως ο ήλιος και οι υψηλές θερμοκρασίες, θα σε βγάλουν σίγουρα έξω από το σπίτι. ToiPad προσφέρει ασυναγώνιστη διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας, ώστε να είναι μαζί σου όλη μέρα! 

Οι επιλογές σε iPad είναι πολλές, ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού χρήστη, ενώ η τιμή του είναι αρκετά προσιτή αφού ξεκινά από 419€!