Mac στην εκπαίδευση | iSquare

Είσαι εκπαιδευτικός;

Με το Mac, το μέλλον των μαθητών σου είναι στο χερι σου.

Λατρεύεις να το χρησιμοποιείς.

Το Mac σε πολλές χώρες μεταμορφώνει την εμπειρία της εκπαίδευσης στην τάξη, εδώ και 30 χρόνια. Κάθε Apple συσκευή δίνει πρόσβαση σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα μάθησης. Συνεχίζει να εμπνέει συνδέοντας το ευρύ φάσμα των εφαρμογών του με τους διαρκώς εξελισσόμενους τρόπους δημιουργίας, παρουσίασης και κοινής χρήσης περιεχομένου.

I love Mac
Mac ready to use

Έτοιμο για χρήση.

Ο υπολογιστής Mac είναι απλός στη χρήση και εύκολος στη διαχείριση. Το Mac μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως μόλις βγει από το κουτί του και το στήσιμό του είναι εξαιρετικά απλό. Συνεπώς, δε θα χρειαστείς καμία επιπλέον υποστήριξη όποια κι αν είναι η σχέση σου με τα προϊόντα τεχνολογίας. Η εξοικείωση στο περιβάλλον του γίνεται άμεσα και ταιριάζει σε κάθε χρήστη.

Δημιουργικότητα χωρίς όρια.

Ένας υπολογιστής Mac διαθέτει προεγκατεστημένες εφαρμογές παραγωγικότητας όπως Pages, Keynote και iMovie, που μπορείς να αξιοποιήσεις εύκολα και απρόσκοπτα. Δημιούργησε παρουσιάσεις, video και εκπαιδευτικό υλικό που θα καθηλώσει τους μαθητές, όπου κι αν βρίσκεσαι. Χρησιμοποίησε την Εγγραφή Οθόνης για τα διαδικτυακά σου μαθήματα. Οργάνωσε τον χρόνο και τη δουλειά σου με τις εφαρμογές Ημερολόγιο και Σημειώσεις, όπου μπορείς να προσθέσεις χειρόγραφα, αρχεία ή φωτογραφίες. Επιπλέον, στο Mac App Store θα βρεις χιλιάδες δωρεάν apps για κάθε θέμα, επίπεδο ή μέθοδο εκμάθησης.

Mac creativity

Η ασφάλεια είναι ενσωματωμένη.

H ανάγκη για προστασία από ιούς ανήκει στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, το Mac καινοτομεί στην ασφάλεια με λειτουργίες και δυνατότητες που προστατεύουν τον υπολογιστή, καθώς και τις προσωπικές σου πληροφορίες από κακόβουλο λογισμικό. Η ασφαλής επανεκκίνηση με ισχυρή επαλήθευση, η δυναμική κρυπτογράφηση, το Touch ID προσφέρουν πλήρως ασφαλή χρήση. Συνδέσου αξιόπιστα και γρήγορα σε κάθε δίκτυο, εντός ή εκτός του σχολείου. Αξιοποίησε λειτουργίες, όπως η επιλογή Μην ενοχλείτε για να διασφαλίσεις πως θα μοιράζεσαι μόνο ό,τι χρειάζεται από την οθόνη σου.

Mac security

Word. WebEx. Powerpoint.
Συμβατό και συνδεδεμένο.

Όλες οι εφαρμογές που χρειάζεσαι λειτουργούν άψογα σε έναν υπολογιστή Mac, από το Microsoft 365, μέχρι το Google Drive και το Dropbox. Επίσης, ενσωματωμένες εφαρμογές όπως το Mail, το Ημερολόγιο, οι Σημειώσεις, οι Υπενθυμίσεις και τα Μηνύματα διασφαλίζουν πως θα είσαι πάντα οργανωμένος. Η τελευταία γενιά φορητών υπολογιστών Mac προσφέρει, παράλληλα, θύρες για σύνδεση αξεσουάρ και εξωτερικής οθόνης, προβολέα ή εκτυπωτή.

Mac applications

Δεν «κολλάει» πουθενά.

Οι επεξεργαστές Apple Silicon αλλάζουν τα πάντα. Προσαρμοσμένες τεχνολογίες. Ασύλληπτα γρήγορες επιδόσεις. Εκπληκτική ενεργειακή απόδοση και αυτονομία της μπαταρίας. Το Mac είναι αξιόπιστο και εκτελεί κάθε εργασία με ασυναγώνιστη ταχύτητα, ενώ είναι απολαυστικά απλό στη χρήση.

Mac m1 processors

Το Mac είναι επένδυση μακροπρόθεσμα.

Με ασυναγώνιστη διάρκεια ζωής η επιλογή ενός υπολογιστή Mac αποτελεί επένδυση. H Apple σε όλες τις συσκευές της σχεδιάζει με ακρίβεια το hardware και το software, με αποτέλεσμα να προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία χρήσης και αντοχή στο χρόνο. Οι αναβαθμίσεις του macOS λειτουργικού υποστηρίζονται άψογα και δίνουν την αίσθηση χρήσης νέας συσκευής με προηγμένες λειτουργίες σε κάθε βελτιστοποίηση. Ταυτόχρονα, το Mac διαθέτει συμπαγές, ανθεκτικό design, ώστε να είναι ιδανικό τόσο για χρήση στην αίθουσα, όσο και έξω από αυτήν.

Mac is an investment

Υπάρχει ένα Mac για σένα

MacBook Air
MacBook Air
Το πιο λεπτό &
ελαφρύ Mac.

13,3" οθόνη Retina

Με την ισχύ του Apple M1 chip

Έως 18 ώρες αυτονομίας

Έως 16GB ενιαία μνήμα

MacBook 13
MacBook 13"
Φορητή δύναμη.

13,3" οθόνη Retina

Με την ισχύ του Apple M1 chip

Έως 20 ώρες αυτονομίας

Έως 16GB ενιαία μνήμα

MacBook Pro 14 16
MacBook Pro 14 & 16"
Επαγγελματική υπερδύναμη.

14,2" ή 16,2" οθόνη Liquid Retina XDR

Με την ισχύ του Apple M1 Pro chip ή Apple M1 Max chip

Έως 21 ώρες αυτονομίας

Έως 64GB ενιαία μνήμα

iMac 24
iMac 24"
Ζήτω το χρώμα.

4.5K οθόνη Retina

Με την ισχύ του Apple M1 chip

Έως 16GB ενιαία μνήμα

Mac mini
Mac mini
Το ίδιο μικρό.
Αναπάντεχα πιο ισχυρό.

Με την ισχύ του Apple M1 chip
Διαθέσιμο & με i5 ή i7 επεξεργαστή

Έως 16GB ενιαία μνήμα