Την κυκλοφορία του iPad 10ης γενιάς με οθόνη 10,9 ιντσών, της νέας γενιάς iPad Pro με πανίσχυρο Apple M2 επεξεργαστή, και του επανασχεδιασμένου Apple TV 4K ανακοίνωσε η Apple. | iSquare

Την κυκλοφορία του iPad 10ης γενιάς με οθόνη 10,9 ιντσών, της νέας γενιάς iPad Pro με πανίσχυρο Apple M2 επεξεργαστή, και του επανασχεδιασμένου Apple TV 4K ανακοίνωσε η Apple.

Ημ/νια Δημοσίευσης: 
19 Οκτ 2022

Η εταιρεία iSquare, o Επίσημος Διανομέας των προϊόντων της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοινώνει ότι η Apple χθες παρουσίασε το επανασχεδιασμένο iPad με μεγαλύτερη οθόνη Liquid Retina 10,9 ιντσών που υποστηρίζει τη χρήση του ολοκαίνουριου Magic Keyboard Folio. Επίσης, παρουσίασε τη νέα σειρά iPad Pro με νέες δυνατότητες και λειτουργίες, όπως η εμπειρία hover μέσω του Apple Pencil. Η τελευταία γενιά ενσωματώνει τον πανίσχυρο επεξεργαστή Apple M2 και επιτρέπει την εγγραφή βίντεο ProRes. Οι ανακοινώσεις ολοκληρώθηκαν με την κυκλοφορία του νέου Apple TV 4K που φέρνει ταχύτερες επιδόσεις και εκπληκτική ποιότητα εικόνας χάρη στην τεχνολογία HDR10+.

 

Το iPad 10ης γενιάς διαθέτει μεγαλύτερη Liquid Retina οθόνη 10,9 ιντσών για μοναδική εμπειρία θέασης και χρήσης. Ενσωματώνει τον ευφυή A14 Bionic επεξεργαστή που προσφέρει ακόμα πιο γρήγορες επιδόσεις σε απαιτητικές εργασίες και εξαιρετική ενεργειακή απόδοση. Οι αναβαθμισμένες κάμερές του περιλαμβάνουν τη μπροστινή κάμερα Ultra Wide 12MP, η οποία σχεδιάστηκε για να παρέχει μοναδικές βιντεοκλήσεις, καθώς και μία οπίσθια κάμερα 12MP για «ζωντανές» λήψεις και εγγραφή 4K βίντεο. Ταυτόχρονα, διαθέτει USB-C θύρα για σύνδεση αξεσουάρ και φόρτιση, Wi-Fi 6 σύνδεση και υποστήριξη 5G στα Cellular μοντέλα, καθώς και υποστήριξη του ολοκαίνουριου Magic Keyboard Folio. Το τελευταίο καθιστά την πληκτρολόγηση πιο ευχάριστη και εύκολη από ποτέ με trackpad εκπληκτικής απόκρισης και ευέλικτο σχεδιασμό δύο όψεων. Σε συνδυασμό με το λειτουργικό iPadOS16 και το Apple Pencil πρώτης γενιάς το iPad προσφέρει καινοτομίες που στηρίζουν την παραγωγικότητα και τη δημιουργικότητα. 

 

Το νέο iPad Pro έρχεται με την πιο εξελιγμένη οθόνη που έχει χρησιμοποιηθεί σε φορητή συσκευή 11 ή 12,9 ιντσών. Είναι εξοπλισμένο με το Apple Mchip, παρέχοντας τον απόλυτο συνδυασμό φορητότητας, ευελιξίας καιασυναγώνιστης απόδοσης. Προσφέρει τη δυνατότητα hover του Apple Pencil και ταχύτατη ασύρματη συνδεσιμότητα, σε συνδυασμό με επαγγελματικές κάμερες, τεχνολογία Face IDThunderbolt και προηγμένοσύστημα ήχου με τέσσερα ηχεία. Οι νέες δυνατότητες του λειτουργικού iPadOS 16 συμπεριλαμβανομένων του Stage Manager για εξελιγμένη πολυδιεργασία, της υποστήριξης εξωτερικής οθόνης καθώς και της χρήσηςεπαγγελματικών εφαρμογών που αξιοποιούνται συνήθως σε επιτραπέζιους υπολογιστές, οδηγούν ακόμαπερισσότερους χρήστες στο να εμπιστευτούν το iPad Pro ως ένα πολύ ισχυρό και αξιόπιστο επαγγελματικό εργαλείο.

 

Το Apple TV 4K επανασχεδιάστηκε και ενσωματώνει τον ισχυρό A15 Bionic επεξεργαστή που προσφέρει ταχύτερες επιδόσεις και απρόσκοπτη εμπειρία gaming. Η υποστήριξη της τεχνολογίας HDR10+ σε συνδυασμό με το Dolby Vision παρέχει εκπληκτική ποιότητα παρακολούθησης σε εικόνα και ήχο. Τέλος, χάρη στο χειριστήριο και το λειτουργικό tvOS απλοποιεί την αλληλεπίδραση με το αγαπημένο περιεχόμενο των χρηστών που απολαμβάνουνσυγκινήσεις κινηματογραφικών διαστάσεων από την άνεση του σπιτιού τους. 

 

Τα νέα iPad 10ης γενιάς και iPad Pro θα είναι άμεσα διαθέσιμα σε Ελλάδα και Κύπρο μέσω του δικτύου Εξουσιοδοτημένων Μεταπωλητών Apple της iSquare

 

Μπορείτε να κατεβάστε από το παρακάτω link τις σχετικές φωτογραφίες:https://www.isquare.gr/sites/default/files/newsroom/2022/Apple-New-Products/Apple-New-Products-Newsroom_18.10.2022.zip

 

iSquare

Η εταιρεία iSquare είναι ο επίσημος διανομέας όλων των προϊόντων Apple για την Ελλάδα και την Κύπρο. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών και έχει ως αντικείμενο τη διανομή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας αλλά και το σχεδιασμό, υλοποίηση και παροχή ολοκληρωμένων λύσεων τεχνολογίας συνοδευόμενες από υψηλής ποιότητας υπηρεσίες πληροφορικής. Η iSquare είναι εταιρεία μέλος του Ομίλου Quest.

 

Quest Συμμετοχών ΑΕ

Εταιρικές Υποθέσεις & Επικοινωνία

E-mail: [email protected]

Τηλ. 211 9994597

www.quest.gr