Η Apple ανακοίνωσε την αναβάθμιση της σειράς φορητών υπολογιστών MacBook Pro 13-ιντσών με νέο Magic Keyboard, διπλάσιο χώρο αποθήκευσης και καλύτερες επιδόσεις. | iSquare

Η Apple ανακοίνωσε την αναβάθμιση της σειράς φορητών υπολογιστών MacBook Pro 13-ιντσών με νέο Magic Keyboard, διπλάσιο χώρο αποθήκευσης και καλύτερες επιδόσεις.

Ημ/νια Δημοσίευσης: 
04 Μαι 2020

Η iSquare, o επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοινώνει πως η Apple παρουσίασε την καινούρια σειρά MacBook Pro 13-ιντσών με διπλάσιο χώρο αποθήκευσης, το νέο Magic Keyboard για την απόλυτη εμπειρία πληκτρολόγησης και επεξεργαστές Intel δέκατης γενιάς. 

 

Το νέο MacBook Pro 13-ιντσών ενσωματώνει επεξεργαστές Intel δέκατης γενιάς, καθιστώντας την απόδοση γραφικών έως και 80% ταχύτερη. Διαθέτει το μοναδικό Magic Keyboard τελευταίας γενιάς, με την καλύτερη εμπειρία πληκτρολόγησης στην αγορά, ενώ παράλληλα προσφέρει διπλάσιο χώρο αποθήκευσης με δίσκο SSD και έως 16GB μνήμης, παρέχοντας ακόμα μεγαλύτερη αξία στο πιο δημοφιλές μοντέλο MacBook Pro. 

Η υπέροχη Retina οθόνη, οι τεχνολογίες Touch Bar και Touch IDγια γρήγορες και ασφαλείς πληρωμές καθώς και η ολοήμερη διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας, καθιστούν το νέο MacBook Pro τον απόλυτο φορητό υπολογιστή. Διαθέτει ακόμα στερεοφωνικά ηχεία, διαισθητικό λειτουργικό macOS και ζυγίζει λιγότερο από ενάμιση κιλό, όλα σε ένα κομψό σχεδιασμό από αλουμίνιο.

Διατίθεται σε Silver και Space Gray φινίρισμα.

 

Με την αγορά κάθε νέας Apple συσκευής ο χρήστης απολαμβάνει δωρεάν συνδρομή ενός έτους στην υπηρεσία Apple TV+1.

 

Τα νέα μοντέλα MacBook Pro θα γίνουν σύντομα διαθέσιμα σε Ελλάδα και Κύπρο.

 

 

Μπορείτε να κατεβάστε φωτογραφίες των νέων προϊόντων από το παρακάτω link:

https://isquare.gr/sites/downloads/MacBookPro13.zip

 

 

 

1. 4,99 €/μήνα μετά το τέλος της δοκιμαστικής περιόδου. Μία συνδρομή ανά ομάδα Οικογενειακής Κοινής Χρήσης. Η προσφορά ισχύει για 3 μήνες μετά από την ενεργοποίηση συσκευής που πληροί τις προϋποθέσεις, από 1η Νοεμβρίου 2019 και εφεξής. Το συνδρομητικό πρόγραμμα ανανεώνεται αυτόματα έως ότου ακυρωθεί. Ισχύουν περιορισμοί και άλλοι όροι.

 

iSquare
Η εταιρεία iSquare είναι ο επίσημος διανομέας όλων των προϊόντων Apple για την Ελλάδα και την Κύπρο. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών και έχει ως αντικείμενο τη διανομή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας αλλά και το σχεδιασμό, υλοποίηση και παροχή ολοκληρωμένων λύσεων τεχνολογίας συνοδευόμενες από υψηλής ποιότητας υπηρεσίες πληροφορικής. Η iSquare είναι εταιρεία μέλος του Ομίλου Quest.

 

Quest Συμμετοχών ΑΕ

Εταιρικές Υποθέσεις & Επικοινωνία

E-mail: [email protected]

Τηλ. 211 9991494