Ο Όμιλος Quest Χρυσός Χορηγός στο ψηφιακό «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας» | iSquare

Ο Όμιλος Quest Χρυσός Χορηγός στο ψηφιακό «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας»

Ημ/νια Δημοσίευσης: 
09 Ιουλ 2020

Ο Όμιλος Quest ανακοινώνει τη συμμετοχή των εταιρειών Info Quest Technologies, Uni Systems, iSquare και Cardlink στο «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας» ως Χρυσός Οδηγός.

 

Παρά τις ανατροπές στη διεξαγωγή εκδηλώσεων ως απόρροια της πανδημίας, για μια ακόμη χρονιά ο Όμιλος Quest, με τη συμμετοχή των εταιρειών Info Quest Technologies, Uni Systems, iSquare και Cardlink, συμμετέχει ως Χρυσός Χορηγός στο «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας».  Με στόχο τη διασύνδεση της επιχειρηματικής με την εκπαιδευτική κοινότητα, το Πολυσυνέδριο αποτελεί την μεγαλύτερη εκδήλωση του είδους στη χώρα μας, διοργανώνεται από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και υλοποιείται ψηφιακά από τις 11 έως τις 15 Ιουλίου. 

 

Στο πλαίσιο του Πολυσυνεδρίου, ο Όμιλος Quest εκπροσωπείται από CEOs και στελέχη Πληροφορικής και HR που θα αναδείξουν τις προκλήσεις, τις ευκαιρίες και τις προοπτικές στο σύγχρονο «επιχειρείν» και θα μοιραστούν τις γνώσεις, την εμπειρία και τις ιδέες τους με νέους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην αγορά εργασίας.

 

Η συμμετοχή στο ψηφιακό «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας» γίνεται στο πλαίσιο της διαχρονικής συνεισφοράς του Ομίλου Quest στην εκπαιδευτική κοινότητα και τη διασύνδεσή της με τις επιχειρήσεις και συμβαδίζει με τις αρχές και τις αξίες της Βιώσιμης Ανάπτυξης.

 

Πληροφορίες για το Πολυσυνέδριο και  το  αναλυτικό Πρόγραμμα είναι διαθέσιμα στο link www.pan-orama.org

 

Quest Συμμετοχών

H Quest Συμμετοχών, μητρική εταιρεία ενός από τους μεγαλύτερους Ομίλους εταιρειών στην Ελλάδα, έχει ισχυρή παρουσία στους τομείς της Πληροφορικής, των Ηλεκτρονικών Συναλλαγών, της Πράσινης Ενέργειας και των ταχυμεταφορών & ταχυδρομικών υπηρεσιών. Ξεκινώντας το 1981 ως Info-Quest, η εταιρεία έχει συμβάλει ουσιαστικά στη διαμόρφωση και εξέλιξη της ελληνικής αγοράς Πληροφορικής και Επικοινωνιών, στην ανάπτυξη και διάδοση των νέων Τεχνολογιών, στην εισαγωγή και χρήση της Πληροφορικής στην εκπαίδευση και στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, καθώς και στη δημιουργία των νέων θεσμικών πλαισίων για την αποδοχή και χρήση των νέων τεχνολογιών. Η εταιρεία είναι εισηγμένη στο ΧΑ από το 1998 ενώ ο Όμιλος Quest απασχολεί στην Ελλάδα περισσότερους από 1.900 εργαζόμενους υψηλής κατάρτισης. Οι εταιρείες του Ομίλου Quest είναι η Info Quest Technologies, η Uni Systems, η iSquare, η iStorm, η θερμοκοιτίδα IQbility, η Quest Online (you.gr), η Cardlink, η ACS και η Quest Ενεργειακή.

 

Quest Συμμετοχών ΑΕ

Εταιρικές Υποθέσεις & Επικοινωνία

E-mail: [email protected]

Τηλ. 211 9991494

www.quest.gr