Η Apple αναβάθμισε την επαγγελματική σειρά MacBook Pro προσφέροντας ταχύτερη απόδοση και νέες ασυναγώνιστες δυνατότητες | iSquare

Η Apple αναβάθμισε την επαγγελματική σειρά MacBook Pro προσφέροντας ταχύτερη απόδοση και νέες ασυναγώνιστες δυνατότητες

Ημ/νια Δημοσίευσης: 
13 Ιουλ 2018

Η iSquare, o επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοινώνει ότι η Apple επανασχεδίασε την επαγγελματική σειρά φορητών υπολογιστών, MacBook Pro. Τα νέα μοντέλα διαθέτουν επεξεργαστές έως έξι πυρήνων και 32GB μνήμης, True Tone οθόνη, καθώς και το Apple T2 Chip.

Η νέα γενιά MacBook Pro προσφέρει γρηγορότερη απόδοση και καινοτόμες επαγγελματικές λειτουργίες, καθιστώντας τον MacBook Pro, τον πιο εξελιγμένο φορητό υπολογιστή Mac. Τα αναβαθμισμένα μοντέλα MacBook Pro με Touch Bar διαθέτουν Intel Core επεξεργαστές όγδοης γενιάς, με έξι πυρήνες στο μοντέλο των 15 ιντσών για έως 70% ταχύτερη απόδοση και με τέσσερις πυρήνες στο μοντέλο των 13 ιντσών για έως και δύο φορές ταχύτερη απόδοση. Ο MacBook Pro είναι ο ιδανικότερος φορητός υπολογιστής στον κόσμο για χειρισμό μεγάλου όγκου δεδομένων, εκτέλεση σύνθετων προσομοιώσεων και προηγμένη επεξεργασία φωτογραφίας ή ταινιών.

Παράλληλα ο νέος MacBook Pro υποστηρίζει μνήμη έως 32GB, διαθέτει True Tone οθόνη και βελτιωμένο πληκτρολόγιο τρίτης γενιάς για σχεδόν αθόρυβη πληκτρολόγηση. Σε συνδυασμό με την ισχυρή κάρτα γραφικών Radeon Pro, το μεγάλο trackpad με Force Touch, το επαναστατικό Touch Bar , το Touch ID, τα εκπληκτικά στερεοφωνικά ηχεία, το ήσυχο σύστημα ψύξης της Apple, το Thunderbolt 3 για ταχύτατη μεταφορά δεδομένων, τη φόρτιση και τη σύνδεση έως δύο οθονών 5K ή τεσσάρων εξωτερικών GPUs, o MacBook Pro είναι ο απόλυτος φορητός υπολογιστής για τον επαγγελματία.

Τα νέα μοντέλα MacBook Pro, 13 ιντσών και 15 ιντσών, θα είναι διαθέσιμα σύντομα σε Ελλάδα και Κύπρο και θα διατίθενται σε Space Grey και Silver χρώμα.

 

Μπορείτε να κατεβάστε φωτογραφίες των νέων προϊόντων από το παρακάτω link:

http://www.isquare.gr/sites/default/downloads/Apple_MacBook_Pro_New_Images.zip

 

iSquare
Η εταιρεία iSquare είναι ο επίσημος διανομέας όλων των προϊόντων Apple για την Ελλάδα και την Κύπρο. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών και έχει ως αντικείμενο τη διανομή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας αλλά και το σχεδιασμό, υλοποίηση και παροχή ολοκληρωμένων λύσεων τεχνολογίας συνοδευόμενες από υψηλής ποιότητας υπηρεσίες πληροφορικής. Η iSquare είναι εταιρεία μέλος του Ομίλου Quest.

 

Quest Συμμετοχών ΑΕ

Εταιρικές Υποθέσεις & Επικοινωνία

E-mail: [email protected]

Τηλ. 211 9991494

www.quest.gr