Nέα προηγμένα λειτουργικά συστήματα από την Apple, διαθέσιμα δωρεάν το φθινόπωρο. | iSquare

Nέα προηγμένα λειτουργικά συστήματα από την Apple, διαθέσιμα δωρεάν το φθινόπωρο.

Ημ/νια Δημοσίευσης: 
05 Ιουν 2018

Η iSquare, επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοινώνει ότι στο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών (WWDC) που πραγματοποιήθηκε χτες στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνιας, η Apple παρουσίασε τα νέα προηγμένα λειτουργικά συστήματα των πιο αγαπημένων συσκευών στον κόσμο, τα οποία θα γίνουν δωρεάν διαθέσιμα αυτό το φθινόπωρο.

Το iOS 12, αποτελεί τη σημαντικότερη αναβάθμιση που έχει γίνει ποτέ στο πιο προηγμένο λειτουργικό σύστημα για φορητές συσκευές στον κόσμο. Έχει σχεδιαστεί για να κάνει τις καθημερινές εργασίες ακόμα πιο γρήγορα, ενώ παράλληλα διαθέτει εργαλεία για να μπορεί ο χρήστης να έχει τον έλεγχο όσον αφορά στο χρόνο που αφιερώνει για να αλληλοεπιδρά με τις iOS συσκευές του, ο ίδιος αλλά και το παιδί του. Το iOS 12 αλλάζει ακόμα τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες του βλέπουν τον κόσμο, μέσω της τεχνολογίας επαυξημένης πραγματικότητας (AR) και καθιστά τις επικοινωνίες διασκεδαστικές και δημιουργικά εκφραστικές με το Memoji και το Group FaceTime, με το οποίο μπορεί ένας χρήστης να συνομιλεί μέσω audio chat ή video chat με ταυτόχρονα 32 φίλους του.

Το macOS Mojave είναι η τελευταία έκδοση του πιο εξελιγμένου λειτουργικού συστήματος υπολογιστών στον κόσμο, με νέα χαρακτηριστικά εμπνευσμένα από επαγγελματίες, αλλά σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις ανάγκες όλων των χρηστών. Στο macOS Mojave, η νέα λειτουργία Dark Mode προσφέρει μια δραματική, νέα, εμφάνιση στην επιφάνεια εργασίας, η οποία δίνει έμφαση στο περιεχόμενο του χρήστη. Η νέα λειτουργία Stacks οργανώνει πλήρως την επιφάνεια εργασίας στον Mac στοιβάζοντας αυτόματα τα αρχεία του χρήστη σε τακτικές ομάδες. Παράλληλα, μία σειρά γνώριμων iOS εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων των News, Stocks, Voice Memos και του Home, είναι τώρα διαθέσιμες για πρώτη φορά στα Mac. Το νέο Mac App Store αποκτά έναν πλήρη επανασχεδιασμό με πλούσιο περιεχόμενο και την προσθήκη εφαρμογών από κορυφαίους προγραμματιστές, όπως η Microsoft και η Adobe.

To watchOS 5, είναι το νέο λειτουργικό σύστημα του Apple Watch, το οποίο κατέχει την 1η θέση στην ικανοποίηση καταναλωτών, σύμφωνα με τον CEO της Apple, Tim Cook. Το νέο λειτουργικό αποτελεί μια σημαντική ενημέρωση για το πιο δημοφιλές smartwatch στον κόσμο, βοηθώντας ουσιαστικά τον χρήστη να παραμείνει υγιής και δραστήριος, ενώ παρέχει μοναδικούς τρόπους επικοινωνίας. Το Apple Watch γίνεται ένας ακόμη πιο ισχυρός σύντροφος για την καθημερινότητα, την επικοινωνία και τη γρήγορη πρόσβαση σε πληροφορίες, με πλήθος νέων λειτουργιών, όπως προκλήσεις μέσω του Activity Sharing, αυτόματη ανίχνευση εκγύμνασης, προηγμένα χαρακτηριστικά που αφορούν στη δραστηριότητα του τρεξίματος, λειτουργία επικοινωνίας Walkie-Talkie, Apple Podcasts και νέες επιλογές Προπόνησης που περιλαμβάνουν και ασκήσεις Yoga.

Τέλος, τo Apple TV θα έχει σημαντικά βελτιωμένη απόδοση με τις δυνατότητες που προσφέρει το tvOS 12, το ισχυρό λειτουργικό σύστημα, το οποίο ανεβάζει τον πήχη της κινηματογραφικής εμπειρίας με υποστήριξη τεχνολογίας ήχου Dolby Atmos και εύχρηστες νέες λειτουργίες για εύκολη πρόσβαση στις εκπομπές και τις ταινίες που προτιμά ο χρήστης. Το Apple TV 4K παρέχει έτσι την υψηλότερη ποιότητα κινηματογραφικής εμπειρίας, με ασυναγώνιστα οπτικά εφέ 4K HDR και εντυπωσιακή ροή ήχου που καλύπτει και τις τρεις διαστάσεις του χώρου.

Τα νέα λειτουργικά συστήματα για τις συσκευές Apple, iOS 12, macOS Mojave, watchOS 5 και tvOS 12 θα είναι διαθέσιμα δωρεάν το φθινόπωρο.

Παρακαλούμε κατεβάστε από το παρακάτω link, τις σχετικές φωτογραφίες: http://www.isquare.gr/sites/downloads/Apple_WWDC_18.zip

 

iSquare

Η εταιρεία iSquare είναι ο επίσημος διανομέας όλων των προϊόντων Apple για την Ελλάδα και την Κύπρο. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών και έχει ως αντικείμενο τη διανομή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας αλλά και το σχεδιασμό, υλοποίηση και παροχή ολοκληρωμένων λύσεων τεχνολογίας συνοδευόμενες από υψηλής ποιότητας υπηρεσίες πληροφορικής. Η iSquare είναι εταιρεία μέλος του Ομίλου Quest.

Quest Συμμετοχών ΑΕ

Εταιρικές Υποθέσεις & Επικοινωνία

E-mail: [email protected]

Τηλ. 211 9991494

www.quest.gr